لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [مشاهده تمام لینک ها]

Firefox Quantum
Pot Player Download


فایل استـور : پروژه آماده افتر افکت Glassy Parallax

پروژه آماده افتر افکت

دانلود Glassy Parallax After Effects Templates پروژه آماده افتر افکت اسلایدشو Glassy Parallax اسلاید شویی بسیار زیبا از شرکت Motionarray  با افکت هایی بسیار حرفه ای و زیبا جهت نمایش تصاویر شما که براحتی می توانید با درگ و دراپ تصاویر خود در پروژه قرار داده و آن را رندر کنید. و از نتیجه حرفه ای کار که مهترین قسمت آن عمق بخشیدن به تصاویر با کیفیت FullHD است لذت ببرید. مدت این پروژه 64 ثانیه ، بدون نیاز به پلاگین خاص و قابل اجرا بر روی افترافکت نسخه CS5 به بالا می باشد.


بیوگرافی تام هیوز

بیوگرافی تام هیوز

نام اصلی : تام هیوز Tom Hughes
تاریخ تولد : ۱۸ آوریل ۱۹۸۶ ‏
محل تولد : چستر، بریتانیا
ملیت : انگلیسی
پیشه : بازیگر
سال‌های فعالیت :  ۲۰۰۸ تاکنون

 

زندگینامه

تام هیوز متولد ۱۸ آوریل ۱۹۸۶ یک هنرپیشه اهل بریتانیا است. وی از سال ۲۰۰۸ میلادی تاکنون مشغول فعالیت بوده‌است.از فیلم‌ها یا برنامه‌های تلویزیونی که وی در آن نقش داشته است می‌توان به تقاطع سمتری و درباره زمان اشاره کرد.

 

Filmography
2009     Tortoise   
Storage     2009    
Trinity     2009
2010     Sex & Drugs & Rock & Roll        
Cemetery Junction     2010
2011     Page Eight    
Silk     2011
2012     Richard II    
2013     The Lady Vanishes  
About Time     2013    
Eight Minutes Idle     2013    
Stay with Me     2013        
Dancing on the Edge     2013
Agatha Christie's Marple     2013
Columbite Tantalite     2013
2014     I Am Soldier         
Derek     2014
2015     The Game   
Dare to Be Wild     2015    
The Incident     2015    
2016     Neil Gaiman's Likely Stories   
London Town     2016    
2016     Victoria    
2017     Madame       
Paula     2017
2018     Red Jo

0 ستاره
لطفا رای دهید!

رمز فایل فشرده

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود