لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [مشاهده تمام لینک ها]

Pot Player Download
1398 Calendar Wallpaper

بیوگرافی تام هیوز

بیوگرافی تام هیوز

نام اصلی : تام هیوز Tom Hughes
تاریخ تولد : ۱۸ آوریل ۱۹۸۶ ‏
محل تولد : چستر، بریتانیا
ملیت : انگلیسی
پیشه : بازیگر
سال‌های فعالیت :  ۲۰۰۸ تاکنون

 

زندگینامه

تام هیوز متولد ۱۸ آوریل ۱۹۸۶ یک هنرپیشه اهل بریتانیا است. وی از سال ۲۰۰۸ میلادی تاکنون مشغول فعالیت بوده‌است.از فیلم‌ها یا برنامه‌های تلویزیونی که وی در آن نقش داشته است می‌توان به تقاطع سمتری و درباره زمان اشاره کرد.

 

Filmography
2009     Tortoise   
Storage     2009    
Trinity     2009
2010     Sex & Drugs & Rock & Roll        
Cemetery Junction     2010
2011     Page Eight    
Silk     2011
2012     Richard II    
2013     The Lady Vanishes  
About Time     2013    
Eight Minutes Idle     2013    
Stay with Me     2013        
Dancing on the Edge     2013
Agatha Christie's Marple     2013
Columbite Tantalite     2013
2014     I Am Soldier         
Derek     2014
2015     The Game   
Dare to Be Wild     2015    
The Incident     2015    
2016     Neil Gaiman's Likely Stories   
London Town     2016    
2016     Victoria    
2017     Madame       
Paula     2017
2018     Red Jo


لطفا رای دهید !
(6 رای 5 از 5)

در صورتی که با استخراج فایل فشرده با مشکل مواجه شدید جدیدترین نسخه برنامه WinRAR را نصب کنید. لازم به ذکر است پسورد کلیه فایل های فشرده شده www.coffe-net.ir با حروف کوچک می باشد.

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود