لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [آرشیو]

1398 Calendar Wallpaper

بیوگرافی داگلاس بوث

بیوگرافی داگلاس بوث

نام اصلی : داگلاس جان بوث Douglas John Booth
تاریخ تولد :  ۹ ژوئیهٔ  ۱۹۹۲ ‏
محل تولد : لندن، انگلستان
ملیت : بریتانیایی
حرفه : بازیگر . مدل
سال‌های فعالیت  : ۲۰۰۶ تاکنون

 

زندگینامه

داگلاس جان بوث  متولد ۹ ژوئیهٔ ۱۹۹۲ هنرپیشهٔ بریتانیایی، محبوبیت وی بیشتر بخاطر ایفای نقش بوی جورج در درام تلویزیونی «نگران پسر» است که از کانال بی‌بی‌سی تو بر روی آنتن رفت. او اخیراً در فیلم تلویزیونی «کریستوفر و نوعش» ظاهر شده است. همچنین به عنوان نقش مقابل هیلی استاینفلد در فیلم «رومئو و ژولیتِ» کارلو کارلی، نقش رومئو را بر عهده دارد.

 

Filmography
2006     Hunters of the Kahri        
2009     From Time to Time     
2012     LOL      
2013     Romeo & Juliet     
2014     Noah     
2014     The Riot Club    
2015     Jupiter Ascending     
2016     Pride and Prejudice and Zombies     
2016     The Limehouse Golem       
2017     Loving Vincent       
2017     Mary Shelley         

Gore     2017


Television
2010     Worried About the Boy  
2010     The Pillars of the Earth  
2011     Christopher and His Kind  
2011     Great Expectations
2012     In Love with Dickens  
2015     And Then There Were None


لطفا رای دهید !
(6 رای 5 از 5)

در صورتی که با استخراج فایل فشرده با مشکل مواجه شدید جدیدترین نسخه برنامه WinRAR را نصب کنید. لازم به ذکر است پسورد کلیه فایل های فشرده شده www.coffe-net.ir با حروف کوچک می باشد.

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود