لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [مشاهده تمام لینک ها]

Firefox Quantum
Pot Player Download


فایل استـور : نرم افزار مدیریت کافی نت احسان

عنوان برنامه : مدیریت کافی نت احسان
قیمت : 90,000 ریال
نوع فایل : ستاپ (نصب کننده)

توضیحات مختصر : تسریع و سهولت در کار مدیران کافی نت ها ، محیطی ساده و دلچسب ، محاسبه میزان ساعات استفاده ، محاسبه فاکتور ارائه خدمات با قالب های متنوع ، کنترل کلاینت ها و...



بیوگرافی اد وستویک

بیوگرافی اد وستویک

نام اصلی : اد وستویک Edward Jack Peter Westwick 
تاریخ تولد :  ۲۷ ژوئن ۱۹۸۷
محل تولد : استیونج, هرتفوردشر
ملیت : بریتانیا
حرفه : بازیگر . نوازنده
سال‌های فعالیت : ۲۰۰۶ تاکنون

 

زندگینامه

اد وستویک متولد ۲۷ ژوئن ۱۹۸۷ یک هنرپیشه، و خواننده-ترانه‌سرا اهل بریتانیا است. وی از سال ۲۰۰۶ میلادی تاکنون مشغول فعالیت بوده‌است.از فیلم‌ها یا برنامه‌های تلویزیونی که وی در آن نقش داشته است می‌توان به دختر سخن‌چین، خون‌بهای میلیونر ، فرزندان انسان، شکستن و وارد شدن، جی. ادگار اشاره کرد.

 

Filmography
2006     Children of Men         
2006     Breaking and Entering     
2007     Son of Rambow      
2008      Feet     
2009     S. Darko       
2010     The Commuter
2011     Chalet Girl      
2011     J. Edgar     
2013     Romeo & Juliet     
2014     Last Flight     
2015     Bone in the Throat     
2015     Freaks of Nature     
2016     Billionaire Ransom     
2017     The Crash     


Television
2006     Doctors   
2006     Casualty   
2006     Afterlife    
2007     Gossip Girl   
2009     Californication   
2015     Wicked City   
2017     Family Guy    
2017     Snatch   
2017     White Gold  

ستاره (1)
لطفا رای دهید!

رمز فایل فشرده

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود