لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [مشاهده تمام لینک ها]

Firefox Quantum
Pot Player Download


فایل استـور : برنامه فارسی مدیریت ترافیک اینترنت

مدیریت ترافیک مصرفی اینترنت برای اعضای خانواده

دانلود نرم افزار فارسی کنتور ترافیک مصرفی اینترنت Counter Download v1.0 Farsi این برنامه که توسط سایت کافی نتIR طراحی و برنامه نویسی شده است یک برنامه ساده ، کم حجم و
در عین حال کاربردی است که بیشتر به درد کسانی می خورد در منزل خود چند نفر از رایانه متصل به اینترنت استفاده می کنند و مشخص نیست که چه کسی اینترنت را تمام می کند !

در این برنامه که می توانید چند کپی از نسخه قابل اجرا بنام اعضای خانواده ایجاد کنید ، مقدار حجم مثلا دو گیگ و محدودیت زمانی ایجاد می کنید و کاربر با Start زدن کنتور خود میزان حجم مصرفی خود را ثبت می کند.



بیوگرافی جیسون موموآ

بیوگرافی جیسون موموآ

نام اصلی : ژوزف جیسون ناماکها موموآ  Joseph Jason Namakaeha Momoa
تاریخ تولد : ۱ اوت ۱۹۷۹
محل تولد : هونولولو، هاوایی
ملیت : آمریکایی
حرفه : بازیگر، مدل، نویسنده، تهیه‌کننده
سال‌های فعالیت : ۱۹۹۹ تاکنون
همسر : لیسا بونت (2017 - حال)

 

زندگینامه

ژوزف جیسون ناماکها موموآ متولد ۱ اوت ۱۹۷۹ که بیشتر با نام جیسون موموآ شناخته می‌شود، یک هنرپیشه، مدل، نویسنده، و تهیه‌کننده اهل ایالات متحده آمریکا است. وی از سال ۱۹۹۹ میلادی تاکنون مشغول فعالیت بوده است.

از فیلم‌هایی که او در آن‌ها حضور داشته می‌توان به گرگ‌ها، کونان بربر، اشکال‌زدایی، گلوله به سر، روزی روزگاری در ونیز و ایفای نقش شخصیت کال دروگو در مجموعه تلویزیونی بازی تاج‌وتخت اشاره کرد. همچنین او در نقش شخصیت آکوامن در فیلم‌های بتمن در برابر سوپرمن: طلوع عدالت و لیگ عدالت ایفای نقش کرده و همچنین قرار است در همین نقش در فیلم اختصاصی این شخصیت با عنوان آکوامن در سال ۲۰۱۸ به ایفای نقش بپردازد.

 

Filmography
Johnson Family Vacation     2004             
Pipeline     2007             
Conan the Barbarian     2011   
Bullet to the Head     2012             
Road to Paloma     2014
Debug     2014             
Wolves     2014            
Batman v Superman: Dawn of Justice     2016   
The Bad Batch     2016 
Sugar Mountain     2016
Once Upon a Time in Venice     2017 
Robb Cullen     2017
Justice League     2017          
Braven Films that have not yet been released     2018        
Aquaman Films that have not yet been released     2018   

   
Television
Baywatch: Hawaii     1999     
Baywatch: Hawaiian Wedding     2003     
Tempted     2003      
North Shore     2004    
Stargate Atlantis     2005    
The Game     2009     
Game of Thrones     2011
CinemaCon Award for Male Rising Star     2011
The Red Road     2014
Drunk History     2015       
Frontier     2016

5 ستاره
لطفا رای دهید!

رمز فایل فشرده

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود