لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [مشاهده تمام لینک ها]

Firefox Quantum
Pot Player Download


فایل استـور : پروژه تریلر سینمایی افترافکت

پروژه آماده افتر افکت تریلر سینمایی

دانلود پروژه تریلر سینمایی افترافکتجزئیات این پروژه شامل 12 ویدئو/تصویر به همراه 18 Titles می باشد. اجرا آن در افترافکت به پلاگین خاصی نیاز ندارد.کیفیت خروجی FHD (1920 -1080) و به مدت یک دقیقه و 22 ثانیه می باشد. با افترافکت های نسخه CS6 و بالاتر سازگار است. لازم به ذکر است این پروژه در مارکت شرکت مروبوطه با قیمت 34 دلار به فروش میرسد!


بیوگرافی نیکولای کاستر والدو

بیوگرافی نیکولای کاستر والدو

نام اصلی :  نیکولای کاستر والدو Nikolaj Coster-Waldau
تاریخ تولد :  ۲۷ ژوئیهٔ ۱۹۷۰ ‏
محل تولد : رادکوبینگ، دانمارک
ملیت : دانمارکی
پیشه : بازیگر، تهیه‌کننده، نمایشنامه‌نویس
سال‌های فعالیت : ۱۹۹۳ تاکنون
همسر :  نوکاکا کاستر-والدو (۱۹۹۸–حال)
فرزندان :  ۲ فرزند

 

زندگینامه

نیکولای کاستر-والدو متولد ۲۷ ژوئیه ۱۹۷۰ هنرپیشه دانمارکی است. او در بندر رودکوبینگ دانمارک به دنیا آمد. پدرش فریتزر والدو اصلیتی آلمانی داشت و در سال ۱۹۹۸ درگذشت. مادرش هان سوبرگ کاستر نیز یک کتابدار کتابخانه است. نیکولای دو خواهر بزرگ تر دارد و در اصل توسط مادرش بزرگ شده است.

نیکولای بین سال های ۱۹۸۹ تا ۱۹۹۳ در مدرسه ی ملی تئاتر در دانمارک به تحصیل پرداخت. آغاز کار وی در روی صحنه بازی در نقش لارتز در نمایش Hamlet در تئاتر Betty Nansen بود. بازی وی در فیلم Nightwatch در سال ۱۹۹۴ او را در کشور خودش مشهور ساخت. او سپس برای ادامه ی حرفه ی خود در تلویزیون و سینما به ایالات متحده رفت.

در سال ۲۰۰۱ او حرفه ی خود را در ایالات متحده با بازی در فیلم Black Hawk Down اثر ریدلی اسکات در نقش دریافت کننده ی مدال افتخار گری گوردون آغاز کرد. نیکولای در این مورد می گوید : اولین فیلم آمریکایی من بود، دوستی به من کمک کرد تا آن را در اتاق زیر شیروانی آپارتمانم در کپنهاگ ضبط کنیم. ما این کار را کردیم و خوش شانس بودیم.

او سپس در فیلم Enigma در نقش اصلی مایکل اپتد بازی کرد. در سال ۲۰۰۵ ریدلی اسکات از نیکولای برای بازی در فیلم حماسی Kingdom of Heaven استفاده کرد. ریچارد لونکرین که در فیلم Wimbledon در سال ۲۰۰۴ بازی کرده بود، دو سال بعد در سال ۲۰۰۶ نقشی به وی در فیلم Firewall داد. او سپس در نقش جان امستردام، کارآگاه جنایی فناناپذیر اهل نیویورک که بعد از پیدا کردن عشق واقعی خود فناپذیر شد، در مجموعه ی کوتاه New Amsterdan محصول شبکه ی Fox TV به ایفای نقش پرداخت.

از آپریل سال ۲۰۱۱ او در نقش جیمی لنیستر در مجموعه ی بازی تاج و تخت محصول شبکه ی HBO که بر اساس مجموعه رمان پر فروش نغمه ای از آتش و یخ اثر جورج آر. آر. مارتین ساخته شده به ایفای نقش پرداخت. او در مورد این نقش گفت: چرا نباید جیمی را دوست نداشته باشم. من به عنوان یک بازیگر نمی‌توانم نقشی بهتر از جیمی بخواهم. شبکه ی Buddy TV او را هشتاد و پنجمین نفر لیست تحریک کننده ترین مردان تلویزیون در سال ۲۰۱۱ رده بندی کرد.

نیکولای در سال ۲۰۱۳ در کنار جسیکا چستین در فیلم ترسناک Mama هنرنمایی کرد. بعد از آن نیز او در نقش سایکس، یک متخصص اسلحه در ارتش در فیلم علمی تخیلی و اکشن Oblivion به ایفای نقش پرداخت.او همراه همسرش نوکاکا که یک خواننده و بازیگر اهل کشور گرینلند است و همین طور دو فرزندش در نزدیکی کپنهاگ زندگی می کند. پدر همسرش جوزف موتزفلد یکی از اعضای پارلمان کشور گرینلند و رهبر سابق حزب لنویت می باشد.

 

Filmography
Nightwatch     1994         
Bent     1997         
Hemmeligheder     1997        
Wildside     1998     
Nattens engel     1998        
The Cable Club     1999         
Misery Harbour     1999        
På fremmed mark     2000          
Enigma     2001            
Black Hawk Down     2001        
Hours in the Life of a Woman     2002         
Stealing Rembrandt     2003            
The Bouncer     2003        
My Name Is Modesty     2004            
The Good Cop     2004        
Wimbledon     2004        
Kingdom of Heaven     2005           
The Headsman     2005        
Firewall     2006             
Triple Dare     2006        
The Baker     2007             
Wonderful and Loved by All     2007        
The Early Years: Erik Nietzsche Part 1     2007        
The Kautokeino Rebellion     2008            
Himmerland     2008    
At World's End     2009             
Blackthorn     2011             
Headhunters     2011        
Aurum     2012       
Mama     2013             
Oblivion     2013        
A Thousand Times Good Night     2013        
The Other Woman     2014           
A Second Chance     2014        
Upstart     2014    
Livsforkortelses Ekspert     2014    
Klovn Forever     2015       
Gods of Egypt     2016             
Small Crimes     2017
2017     Things     
Shot Caller     2017    

Television
Slaget på tasken     1993        
Who's Hitler?     1995         
Jacobs liste     1997      
Lock, Stock...     2000        
Filthy Gorgeous     2006       
New Amsterdam     2008        
Virtuality     2009       
The Left Wing Gang     2009    
Game of Thrones     2011
Saturday Night Live     2015   
The Simpsons     2017

5 ستاره
لطفا رای دهید!

رمز فایل فشرده

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود