لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [مشاهده تمام لینک ها]

Firefox Quantum
Firefox Quantum


فایل استـور : قالب بسیار زیبا کافی نت

عنوان برنامه : قالب بسیار زیبای کافی نت
قیمت : 22,000 تومان
نوع فایل : کلیه فایل های قالب به همراه PSD طرح ها

توضیحات مختصر : قالب بسیار زیبا با آخرین تکنولوژی تحت وب به همراه اسلایدر زیبا ؛ مناسب برای سایت های قالب دهی ، اسکریپت ، فایل استور ، گرافیک و ابزارهای گرافیک ، بازی و سرگرمی و...



بیوگرافی ریتا اورا

بیوگرافی ریتا اورا

نام اصلی : ریتا اورا Rita Sahatçiu Ora
تاریخ تولد :  ۲۶ نوامبر ۱۹۹۰‏
محل تولد : پریشتینا، یوگسلاوی
ملیت : انگلستان
حرفه : بازیگر . خواننده
سبک‌ :  آراندبی معاصر، پاپ، سول، جاز نرم
سازها :  مدزو سوپرانو
سال‌های فعالیت :  ۲۰۰۷ تاکنون

 

زندگینامه

ریتا اورا متولد ۲۶ نوامبر ۱۹۹۰ خواننده، ترانه‌سرا و بازیگر اهل انگلستان است.در سال ۲۰۱۲ ریتا اورا به همراه DJ Fresh آهنگ «Hot Right Now» را تهیه کردند که به موفقیت بالایی دست یافت.ریتا گوئن استفانی را بزرگ‌ترین الهام‌گر خود می‌داند.

 

Tours
Ora Tour   2012
Radioactive Tour   2013
Unnamed Tour   2018
DJ Fresh Tour   2012
Drake – Club Paradise Tour   2012
Coldplay – Mylo Xyloto Tour   2012

Filmography
2004     Spivs         
2013     Fast & Furious 6   
2015     Fifty Shades of Grey        
Southpaw     2015    
2017     Fifty Shades Darker        
2018     Fifty Shades Freed    

Wonderwell     2018


Television
2004     The Brief   
2012     The X Factor       
2014     Christmas in Washington      
2015     The Voice UK   
Empire     2015
The X Factor     2015
2016     America's Next Top Model   
2017     Boy Band     

ستاره (3)
لطفا رای دهید!

رمز فایل فشرده

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود