لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [مشاهده تمام لینک ها]

Pot Player Download


فایل استـور : برنامه فارسی مدیریت ترافیک اینترنت

مدیریت ترافیک مصرفی اینترنت برای اعضای خانواده

دانلود نرم افزار فارسی کنتور ترافیک مصرفی اینترنت Counter Download v1.0 Farsi این برنامه که توسط سایت کافی نتIR طراحی و برنامه نویسی شده است یک برنامه ساده ، کم حجم و
در عین حال کاربردی است که بیشتر به درد کسانی می خورد در منزل خود چند نفر از رایانه متصل به اینترنت استفاده می کنند و مشخص نیست که چه کسی اینترنت را تمام می کند !

در این برنامه که می توانید چند کپی از نسخه قابل اجرا بنام اعضای خانواده ایجاد کنید ، مقدار حجم مثلا دو گیگ و محدودیت زمانی ایجاد می کنید و کاربر با Start زدن کنتور خود میزان حجم مصرفی خود را ثبت می کند.

بیوگرافی ریتا اورا

بیوگرافی ریتا اورا

نام اصلی : ریتا اورا Rita Sahatçiu Ora
تاریخ تولد :  ۲۶ نوامبر ۱۹۹۰‏
محل تولد : پریشتینا، یوگسلاوی
ملیت : انگلستان
حرفه : بازیگر . خواننده
سبک‌ :  آراندبی معاصر، پاپ، سول، جاز نرم
سازها :  مدزو سوپرانو
سال‌های فعالیت :  ۲۰۰۷ تاکنون

 

زندگینامه

ریتا اورا متولد ۲۶ نوامبر ۱۹۹۰ خواننده، ترانه‌سرا و بازیگر اهل انگلستان است.در سال ۲۰۱۲ ریتا اورا به همراه DJ Fresh آهنگ «Hot Right Now» را تهیه کردند که به موفقیت بالایی دست یافت.ریتا گوئن استفانی را بزرگ‌ترین الهام‌گر خود می‌داند.

 

Tours
Ora Tour   2012
Radioactive Tour   2013
Unnamed Tour   2018
DJ Fresh Tour   2012
Drake – Club Paradise Tour   2012
Coldplay – Mylo Xyloto Tour   2012

Filmography
2004     Spivs         
2013     Fast & Furious 6   
2015     Fifty Shades of Grey        
Southpaw     2015    
2017     Fifty Shades Darker        
2018     Fifty Shades Freed    

Wonderwell     2018


Television
2004     The Brief   
2012     The X Factor       
2014     Christmas in Washington      
2015     The Voice UK   
Empire     2015
The X Factor     2015
2016     America's Next Top Model   
2017     Boy Band     

6 ستاره
لطفا رای دهید!

در صورتی که با استخراج فایل فشرده با مشکل مواجه شدید جدیدترین نسخه برنامه WinRAR را نصب کنید. لازم به ذکر است پسورد کلیه فایل های فشرده شده www.coffe-net.ir با حروف کوچک می باشد.

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود