Coffee-net.ir

لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [آرشیو]

1401 Calendar Download

بیوگرافی بکی جی

بیوگرافی بکی جی

نام اصلی : ربکا ماریا گومز Rebbeca Marie Gomez
نام هنری : بکی جی Becky Gomez
تاریخ تولد : 2 مارس 1997
محل تولد : اینگل وود, کالیفرنیا, U.S
حرفه : خواننده .ترانه سرا .بازیگر
سالهای فعالیت : 2008 تاکنون
سبک موسیقی : پاپ .هیپ هاپ. لاتین .دنس پاپ . پاپ رپ
کمپانی اسپانسر : Kemosabe .RCA .Sony Latin

بیوگرافی بکی جی

زندگینامه

ربکا ماری گومز با نام مستعار بکی جی متولد ۲ مارس ۱۹۹۷ خواننده ، ترانه سرا و بازیگر آمریکایی است.گومز برای اولین بار در سال 2011 وقتی که شروع به ارسال ویدئوهایی از خودش کرد که آهنگ های محبوب رو به صورت آنلاین پوشش می داد به رسمیت شناخته شد.

بیوگرافی بکی جی

یکی از ویدئوهای او توجه دکتر لوک تهیه کننده را به خود جلب کرد، کسی که بعدا پیشنهاد معامله مشترک با Kemosabe Records و RCA Records را به او داد.در حالی که او روی اولین تلاش خود کار می کرد، با هنرمندانی چون will.i.am ، کودی سیمپسون و چر لوید همکاری کرد.اولین آهنگ رسمی او  ب نام "Becky from the Block" (2013) ، پس از انتشار با استقبال مثبت روبه رو شد.بعداً در همان سال او اولین بازی طولانی خود با نام Play It Again (2013) را منتشر کرد.دومین تک آهنگ او به نام "نمی توان کافی بود" (2014) به همراه خواننده مهمان از پیتبول در صدر جدول نمودار لاتین Airplay  در ایالات متحده قرار گرفت.

بیوگرافی بکی جی

Filmography
2008   El Tux
2011   House of Sin
2017   Power Rangers
2018   Gnome Alone
2018   A.X.L

بیوگرافی بکی جی

Television
2008   La estación de la Calle Olvera
2014   Mahomie Madness
2014   Teens Wanna Know
2014   Tu día alegre  
2015   Austin & Ally
2015   Empire
2020   Kahit Minsan Lang


لطفا رای دهید !
   
+103

telegram share
نقل قول [Jina]

با جیهوپ عضو بی تی اس هم همکاری کرده?♥️
دختر خوشگلیه خدایی

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود