لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [مشاهده تمام لینک ها]

Pot Player Download


فایل استـور : پروژه افترافکت 3D Book کتاب سه بعدی

دانلود پروژه های افترافکت 3D Book After Effect Project

دانلود پروژه افترافکت 3D Book کتاب سه بعدی یک قالب آماده زیبا برای نویسندگان عزیز می باشد که با استفاده از آن میتوانید یک Demo خلاصه از کتاب خود در قالب تیزر ویدئویی نمایش دهید. فقط لازم است متن ها و لوگوی خود را جایگزین کنید و پروژه را رندر و منتظر خروجی زیبای آن باشید...

بیوگرافی وینس وان

بیوگرافی وینس وان

نام اصلی : وینس وان Vincent Anthony Vaughn
تاریخ تولد :  ۲۸ مارس ۱۹۷۰
محل تولد :  مینه‌سوتا
ملیت : آمریکایی
پیشه  : بازیگر . تهیه کننده . فیلمنامه نویس . کمدین
سال‌های فعالیت : ۱۹۸۸ تاکنون
همسر : کایلا وِبر (۲۰۱۰ تاکنون)
فرزندان : ۲

 

زندگینامه

وینس وان متولد ۲۸ مارس ۱۹۷۰هنرپیشه اهل آمریکا است. وی از سال ۱۹۸۸ میلادی تاکنون مشغول فعالیت بوده‌است. وینس وان در سال 1970 در مینیاپولیش ایالت مینه سوتای آمریکا به دنیا آمد و در لیک فارست ایالت النوی بزرگ شد. او فرزند «ورنون وان» فروشنده و «شارون وان» فروشنده خانه است. والدین او در سال 1991 از هم جدا شدند. وینس دو خواهر بزرگتر از خودش به نامهای «ویکتوریا وان» و «والری وان» دارد.

وینس علاقه اش به تاتر را خیلی زود پیدا کرد و از همان ابتدا وارد صنعت تبلیغات شد. سپس به هالیوود نقل مکان کرد تا بتواند در حرفه اش پیشرفت کند. او توانست چندین نقش خوب در تلویزیون پیدا کند اما هدف اصلی او بازی در سینما بود. او اولین فیلمش را در سال 1993 در فیلمی به نام «رودی» بازی کرد. در همانجا با دوست آینده اش جان فاورو آشنا شد. فاورو می خواست فیلمنامه بنویسد و از وینس خواست که در آن بازی کند. او در فیلم هوسرانان فقط به خاطر اینکه دوست صمیمی اش از او خواسته بود تا در آن بازی کند، شرکت کرد. فیلم فروش چندانی نداشت اما با نظر مثبت منتقدین رو به رو شد. تا حدی که استیون اسپیلبرگ پس از دیدن بازی وان از او برای بازی در فیلم جهان گمشده: پارک ژوراسیک دعوت کرد. بازی در این فیلم او را به تمام آرزویش رساند و پس از اکران فیلم او تبدیل به ستاره ای بزرگ در هالیوود شده بود و پس از آن می توانست نقش هایش را خودش انتخاب کند. وینس وان در 2 ژانویه 2010 با «کیلا وبر» ازدواج کرد و حاصل این ازدواج نیز دو فرزند است.

 

Filmography
1991     For the Boys   
1993     Rudy 
1994     At Risk       
1996     Just Your Luck  
Swingers     1996    
1997     The Lost World: Jurassic Park  
The Locusts     1997
1998     A Cool, Dry Place 
Return to Paradise     1998
Clay Pigeons     1998
Psycho     1998
2000     South of Heaven, West of Hell    
The Cell     2000
The Prime Gig     2000
2001     Made    
Zoolander     2001
Domestic Disturbance     2001    
2003     Old School  
I Love Your Work     2003    
Blackball     2003
2004     Starsky & Hutch    
DodgeBall: A True Underdog Story     2004
Anchorman: The Legend of Ron Burgundy     2004
Paparazzi     2005    
2005     Thumbsucker   
Be Cool     2005
Mr. & Mrs. Smith     2005
Wedding Crashers     2005
2006     The Break-Up    
2007     Into the Wild   
Fred Claus     2007
2009     Couples Retreat   
2011     The Dilemma  
2012     Art of Conflict    
The Watch     2012    
Lay the Favorite     2012
2013     The Internship   
A Case of You     2013    
Delivery Man     2013
Anchorman 2: The Legend Continues     2013
2015     Unfinished Business        
2016     Term Life  
Hacksaw Ridge     2016    
2017     Brawl in Cell Block 99         
2018     Fighting with My Family    

3 ستاره
لطفا رای دهید!

در صورتی که با استخراج فایل فشرده با مشکل مواجه شدید جدیدترین نسخه برنامه WinRAR را نصب کنید. لازم به ذکر است پسورد کلیه فایل های فشرده شده www.coffe-net.ir با حروف کوچک می باشد.

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود