لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [مشاهده تمام لینک ها]

Firefox Quantum
Firefox Quantum


فایل استـور : پروژه تریلر سینمایی افترافکت

پروژه آماده افتر افکت تریلر سینمایی

دانلود پروژه تریلر سینمایی افترافکتجزئیات این پروژه شامل 12 ویدئو/تصویر به همراه 18 Titles می باشد. اجرا آن در افترافکت به پلاگین خاصی نیاز ندارد.کیفیت خروجی FHD (1920 -1080) و به مدت یک دقیقه و 22 ثانیه می باشد. با افترافکت های نسخه CS6 و بالاتر سازگار است. لازم به ذکر است این پروژه در مارکت شرکت مروبوطه با قیمت 34 دلار به فروش میرسد!


بیوگرافی اشتون کوچر

بیوگرافی اشتون کوچر

نام اصلی : کریستوفر اشتون کوچر Christopher Ashton Kutcher
تاریخ تولد :  ۷ فوریهٔ ۱۹۷۸ ‏
محل تولد : سدار راپیدز، آیووا
ملیت : آمریکایی
حرفه :  بازیگر، تهیه‌کننده
سال‌های فعالیت : ۱۹۹۸ تاکنون
شریک زندگی  : دمی مور (۲۰۰۵–۲۰۱۱) میلا کویس (۲۰۱۲-تاکنون)

 

زندگینامه

کریستوفر اشتون کوچر متولد ۷ فوریه ۱۹۷۸ که بیشتر با نام اشتون کوچر شناخته می‌شود، یک بازیگر سینما و تلویزیون آمریکایی، تهیه‌کننده و سابقاً یک مانکن بوده است که بیشتر او را برای بازی در نقش مایکل کلسو در ۷۰دمین نمایش شبکه فاکس و همچنین ساختن مجموعه دوربین مخفی و شوخی زننده «پانکد» که به تعداد پنج فصل از شبکه ام‌تی‌وی پخش شده می‌شناسند. او نقش اول فیلم‌هایی از قبیل رفیق، ماشین من کجاست؟، تازه ازدواج‌کرده، اثر پروانه‌ای، گاردین، قاتلین، جابز و دوجینش ارزان‌تر است بوده است.

اشتون کاچر، زاده سدار رپیدز یکی از بزرگترین شهرهای ایالت آیووا واقع در آمریکا است. لاری و دایان، پدر و مادر اشتون و برادر دوقلوی او مایکل-که پنج دقیقه با هم اختلاف دارند، هستند. اشتون همچنین یک خواهر بزرگتر از خود به نام تااوشا دارد. در ۱۳ سالگی برادر اشتون دچار بیماری ماهیچه قلب شد، وضعیت خاصی برای سرخرگ‌های کرونری که به سبب ویروس است. در همان سال قلب مایکل موقتاً ایستاد و او مجبور به پیوند قلب شد، دکترها به خانواده او گفتند که مایکل برای زنده ماندن چند ساعت بیشتر زمان ندارد. در این لحظه بود که اشتون در نظر داشت جان خود را فدا کند، اما پدر او به سرعت با او مخالفت کرد. کمی بعد از آن، برای مایکل یک معجزه رخ داد و قلبی جدید به او پیوند زدند. در همان سال پدر و مادر اشتون از یکدیگر جدا شدند.

 

Filmography
1999     Coming Soon      
2000     Down to You      
2000     Reindeer Games     
2000     Dude, Where's My Car    
2001     Texas Rangers    
2003     Just Married     
2003     My Boss's Daughter    
2003     Cheaper by the Dozen
2004     The Butterfly Effect     
2005     Guess Who    
2005     A Lot like Love    
2006     Bobby     
2006     The Guardian    
2006     Open Season      
2008     What Happens in Vegas       
2009     Spread     
2009     Personal Effects      
2010     Valentine's Day     
2010     Killers     
2011     No Strings Attached     
2011     New Year's Eve
2013     Jobs     
2014     Annie
2014     The Man Who Saved the World
2018     The Long Home


Television
2006     That '70s Show   
2001     Just Shoot Me 
2002     Grounded for Life
2012     Punk'd  
2005     Robot Chicken
Michael Knight     2005
2008     Miss Guided  
2011     Two and a Half Men  
2013     Men at Work   
2016     Family Guy    
2016     The Ranch   
2017     The Bachelorette

ستاره (1)
لطفا رای دهید!

رمز فایل فشرده

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود