لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [مشاهده تمام لینک ها]

Pot Player Download
1398 Calendar Wallpaper

بیوگرافی کارن گیلان

بیوگرافی کارن گیلان

نام اصلی : کارن شیلا گیلان Karen Gillan
تاریخ تولد :  ۲۸ نوامبر ۱۹۸۷
محل تولد : اینورنس، اسکاتلند
ملیت : بریتانیا
حرفه : بازیگر ، مدل
سال‌های فعالیت :  ۲۰۰۶ تاکنون

 

زندگینامه

کرین شیلا گیلان متولد ۲۸ نوامبر ۱۹۸۷ یک هنرپیشه و مدل سابق اهل اسکاتلند است که بیشتر به خاطر نقشش به عنوان ایمی پوند در مجموعه علمی–تخیلی شبکه بی‌بی‌سی به نام دکتر هو (۱۳–۲۰۱۰) شناخته شده است.

کرین گیلان در اینورنس، اسکاتلند به دنیا آمد و به عنوان تنها فرزند ماری پَترسون و جان گیلان، یک خواننده و هنرمند موسیقیایی، بزرگ شد. او علاقه خود به بازیگری را بسیار زود با نقش داشتن در چندین گروه تئاتر جوانان و گستره وسیعی از تولیدات مدرسه‌اش، آکادمی چارلزتون، نشان داد.

در عرصه فیلم، او در نقش جِین لاکهارت در فیلم نه یک پایان خوش دیگر (۲۰۱۳)، کِیلی راسِل در فیلم ترسناک نورگیر (۲۰۱۳) و ایفای نقش شخصیت نبیولا در فیلم‌های شرکت مارول به نام نگهبانان کهکشان (۲۰۱۴)، و دنباله آن نگهبانان کهکشان بخش ۲ (۲۰۱۷) شناخته شده است. او همچنین قرار است در فیلم‌های رو به اکران دایره (۲۰۱۷)، جومانجی ۲ (۲۰۱۷)، انتقام‌جویان: جنگ ابدیت (۲۰۱۸) و دنباله آن ایفای نقش کند.

 

Filmography
2010     Outcast         
2013     Not Another Happy Ending       
Oculus     2013    
2014     Guardians of the Galaxy    
2015     The List        
The Big Short     2015    
2016     In a Valley of Violence         
2017     Guardians of the Galaxy Vol. 2         
The Circle     2017    
Jumanji: Welcome to the Jungle     2017    
2018     All Creatures Here Below       
The Party's Just Beginning     2018
Avengers: Infinity War     2018
2019     Untitled Avengers film  


Short films
2014     Bound for Greatness       
2015     Warning Labels
Coward     2015
Conventional     2015

 

Television
2006     Rebus   
2008     Stacked    
Doctor Who     2008
Harley Street     2008
2008     The Kevin Bishop Show   
2008     Coming Up  
2009     The Well    
2010     Doctor Who    
2011     Doctor Who Confidential   
2012     We'll Take Manhattan    
In Love With...     2012
2014     A Touch of Cloth    
2015     The Devil You Know    
Comedy Bang! Bang!     2015
2015      Days in Hell  


لطفا رای دهید !
(7 رای 5 از 5)

در صورتی که با استخراج فایل فشرده با مشکل مواجه شدید جدیدترین نسخه برنامه WinRAR را نصب کنید. لازم به ذکر است پسورد کلیه فایل های فشرده شده www.coffe-net.ir با حروف کوچک می باشد.

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود