لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [مشاهده تمام لینک ها]

Pot Player Download


فایل استـور : دانلود پروژه افترافکت اسلایدشو خبری

پروژه آماده افتر افکت تیتراژ خبر

دانلود پروژه افترافکت اسلایدشو خبری News SlideShow این پروژه بسیار زیبا و در عین حال ساده و قابل ویرایش می تواند تصاویر شما را در قالب یک تیتراژ خبری نمایش دهد و از آن می توانید در کارهای حرفه ای و سفارشات خود استفاده کنید. این پروژه نیاز به پلاگین خاصی ندارد ، مدت پروژه 54 ثانیه ، حجم پروژه در حدود 50 مگابایت و کیفیت اسلایدشو خروجی شما Resolution HD 1920 × 1080 می باشد و با نسخه های After Effects CS6, CC and CC 2015 سازگار است. لازم به ذکر است این پروژه نیز در وب سایت شرکت سازنده به قیمت 18 دلار فروخته می شود.

بیوگرافی چادویک بوزمن

بیوگرافی چادویک بوزمن

نام اصلی : چادویک بوزمن Chadwick Aaron Boseman
تاریخ تولد : 29 نوامبر 1976
محل تولد : اندرسون، کارولینای جنوبی
ملیت : آمریکایی
حرفه : فیلم‌نامه‌نویس، نمایش‌نامه‌نویس و بازیگر
سال‌های فعالیت : 2000 تاکنون

 

زندگینامه

چادویک آرون بوزمن Chadwick Aaron Boseman متولد ۲۹ نوامبر ۱۹۷۶ یک فیلم‌نامه‌نویس، نمایش‌نامه‌نویس و هنرپیشه اهل ایالات متحده آمریکا است.وی از سال ۲۰۰۳ میلادی تاکنون مشغول فعالیت بوده‌است.از فیلم‌ها یا برنامه‌های تلویزیونی که وی در آن نقش داشته است می‌توان به ۴۲، خدایان مصر، روز عضوگیری اشاره کرد.همچنین او برای بازی در نقش پلنگ سیاه در دنیای سینمایی مارول انتخاب شده است.

 

Filmography
2008     The Express: The Ernie Davis Story     
2013     The Kill Hole    
2013     Jackie Robinson         
2014     Draft Day        
Get on Up     2014    
2016     Gods of Egypt         
Captain America: Civil War     2016
Message from the King     2016
2017     Marshall    
2018     Black Panther   

Avengers: Infinity War     2018


Television
2003     Third Watch
2003     All My Children
2004     Law & Order   
2006     CSI: NY   
2008     ER    
2008     Cold Case
2009     Lincoln Heights
2009     Lie to Mes
2010     Persons Unknown
2010     The Glades
2011     Castle
2011     Fringe
2011     Detroit 1-8-7
2018     Saturday Night Live

3 ستاره
لطفا رای دهید!

در صورتی که با استخراج فایل فشرده با مشکل مواجه شدید جدیدترین نسخه برنامه WinRAR را نصب کنید. لازم به ذکر است پسورد کلیه فایل های فشرده شده www.coffe-net.ir با حروف کوچک می باشد.

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود