لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [مشاهده تمام لینک ها]

Firefox Quantum
Firefox Quantum


فایل استـور : قالب بسیار زیبا کافی نت

عنوان برنامه : قالب بسیار زیبای کافی نت
قیمت : 22,000 تومان
نوع فایل : کلیه فایل های قالب به همراه PSD طرح ها

توضیحات مختصر : قالب بسیار زیبا با آخرین تکنولوژی تحت وب به همراه اسلایدر زیبا ؛ مناسب برای سایت های قالب دهی ، اسکریپت ، فایل استور ، گرافیک و ابزارهای گرافیک ، بازی و سرگرمی و...



بیوگرافی مایکل بی.جردن

بیوگرافی مایکل بی.جردن

نام اصلی : مایکل بی جردن Michael Bakari Jordan
تاریخ تولد :  ۹ فوریهٔ ۱۹۸۷
محل تولد : سانتا آنا، کالیفرنیا
محل زندگی : لس انجلس. کالیفرنیا
ملیت : آمریکایی
حرفه : بازیگر
سال‌های فعالیت : ۱۹۹۹ تاکنون

 

زندگینامه

مایکل بی.جردن Michael B. Jordan متولد ۹ فوریه ۱۹۸۷ بازیگر آمریکایی است.از فیلم‌های معروف او می‌توان به بازی در فیلم آن لحظه مزخرف و چهار شگفت‌انگیز و تاریخچه و پلنگ سیاه اشاره کرد.

 

Filmography
1999     Black and White         
2001     Hardball        
2007     Blackout    
2009     Pastor Brown        
2012     Red Tails         
Chronicle     2012    
2013     Fruitvale Station         
Justice League: The Flashpoint Paradox     2013
2014     That Awkward Moment        
2015     Fantastic Four     
Creed     2015    
2018     Black Panther        

Creed II     2018


Television
1999     The Sopranos   
Cosby     1999
2002     The Wire
2003     All My Children   
2006     CSI: Crime Scene Investigation
Without a Trace     2006
2007     Cold Case   
2009     Burn Notice
Bones     2009
The Assistants     2009
2009     Friday Night Lights    
2010     Law & Order: Criminal Intent
Lie to Me     2010
2011     Parenthood   
2012     House    
County     2012
2014     Ridiculousness    
The Boondocks     2014
2015     Running Wild with Bear Grylls
2018     Fahrenheit 451    
2019     Raising Dion        


Video games
2011     Gears of War 3  
2016     NBA 2K17 
2017     Wilson's Heart

ستاره (1)
لطفا رای دهید!

رمز فایل فشرده

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود