لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [مشاهده تمام لینک ها]

Pot Player Download


فایل استـور : کرک همیشگی مدیریت دانلود IDM

کرک همیشگی دانلود منیجر IDM عنوان برنامه : کرک دائمی نرم افزار مدیریت دانلود IDM
قیمت : 10,000 ریال
نوع فایل : اجرایی

توضیحات مختصر : یکی از مشکلات نرم افزار مدیریت دانلود IDM (InternetDownloadManager) از کار افتادن کرک های این برنامه به دلیل سرعت بروزرسانی آن است که کاربر از دست پیام های پیاپی جعلی بودن سریال کلافه می شود ! از یک طرف لایسنس سالیانه این برنامه حدودا 60000 تومان هزینه دارد ! شما دانلود و اجرای این کرک برای همیشه خیالتان راحت می شود.

بیوگرافی مایکل بی.جردن

بیوگرافی مایکل بی.جردن

نام اصلی : مایکل بی جردن Michael Bakari Jordan
تاریخ تولد :  ۹ فوریهٔ ۱۹۸۷
محل تولد : سانتا آنا، کالیفرنیا
محل زندگی : لس انجلس. کالیفرنیا
ملیت : آمریکایی
حرفه : بازیگر
سال‌های فعالیت : ۱۹۹۹ تاکنون

 

زندگینامه

مایکل بی.جردن Michael B. Jordan متولد ۹ فوریه ۱۹۸۷ بازیگر آمریکایی است.از فیلم‌های معروف او می‌توان به بازی در فیلم آن لحظه مزخرف و چهار شگفت‌انگیز و تاریخچه و پلنگ سیاه اشاره کرد.

 

Filmography
1999     Black and White         
2001     Hardball        
2007     Blackout    
2009     Pastor Brown        
2012     Red Tails         
Chronicle     2012    
2013     Fruitvale Station         
Justice League: The Flashpoint Paradox     2013
2014     That Awkward Moment        
2015     Fantastic Four     
Creed     2015    
2018     Black Panther        

Creed II     2018


Television
1999     The Sopranos   
Cosby     1999
2002     The Wire
2003     All My Children   
2006     CSI: Crime Scene Investigation
Without a Trace     2006
2007     Cold Case   
2009     Burn Notice
Bones     2009
The Assistants     2009
2009     Friday Night Lights    
2010     Law & Order: Criminal Intent
Lie to Me     2010
2011     Parenthood   
2012     House    
County     2012
2014     Ridiculousness    
The Boondocks     2014
2015     Running Wild with Bear Grylls
2018     Fahrenheit 451    
2019     Raising Dion        


Video games
2011     Gears of War 3  
2016     NBA 2K17 
2017     Wilson's Heart

4 ستاره
لطفا رای دهید!

در صورتی که با استخراج فایل فشرده با مشکل مواجه شدید جدیدترین نسخه برنامه WinRAR را نصب کنید. لازم به ذکر است پسورد کلیه فایل های فشرده شده www.coffe-net.ir با حروف کوچک می باشد.

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود