لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [مشاهده تمام لینک ها]

Pot Player Download
Schwan Talghi Umbrella

بیوگرافی پابلو شرایبر

بیوگرافی پابلو شرایبر

نام اصلی : پابلو شرایبر Pablo Schreiber
تاریخ تولد : ۲۶ آوریل ۱۹۷۸
محل تولد : روستای وایمر، بریتیش کلمبیا، کانادا
محل زندگی : لس آنجلس، کالیفرنیا
ملیت : کانادایی
حرفه : بازیگر
سال‌های فعالیت : ۲۰۰۱ تاکنون
همسر : جسیکا مانتی (ازدواج ۲۰۰۷–۲۰۱۳)
فرزندان : ۲

 

زندگینامه

پابلو شرایبر متولد ۲۶ آوریل ۱۹۷۸ یک هنرپیشه اهل آمریکا است. وی از سال ۲۰۰۱ میلادی تاکنون مشغول فعالیت بوده‌است.او برادر ناتنی لیو شرایبر است.از فیلم‌ها یا برنامه‌های تلویزیونی که وی در آن نقش داشته است می‌توان به کاندیدای منچوری، ویکی کریستینا بارسلونا، شب‌ها در رودانته و ۱۳ ساعت: سربازان مخفی بنغازی اشاره کرد.

 

Filmography
2001     Bubble Boy    
2003     The Mudge Boy     
2004     The Manchurian Candidate     
2004     Invitation to a Suicide     
2005     Lords of Dogtown    
2006     Jimmy Blue
2008     Quid Pro Quor    
2008     Vicky Cristina Barcelona    
2008     Nights in Rodanthe     
2008     Favorite Son
2009     Breaking Upwards     
2009     Tell-Tale    
2010     Happythankyoumoreplease    
2012     Allegiance     
2014     Preservation    
2014     Fort Bliss    
2014     After     
2015     The Dramatics     
2016     Hours: The Secret Soldiers of Benghazi    
2016     The King's Daughter     
2017     Thumper     
2017     Big Bear    
2018     Den of Thieves    
2018     Skyscraper
2018    First Man


Television
2003     The Wire
2003     A Painted House
2005     Law & Order: Criminal Intent
2005     Into the Fire
2006     Law & Order
2007     Law & Order: Special Victims Unit
2007     The Black Donnellys
2007     Law & Order: Criminal Intent
2008     Dirts
2008     Fear Itself
2008     Army Wives
2008     Life on Mars
2008     Law & Order
2009     The Beast 
2009     Numbers
2009     It's Always Sunny in Philadelphia 
2009     Three Rivers 
2010     Medium
2011     Lights Out
2011     The Good Wife
2011     Weeds
2012     A Gifted Man
2012     Person of Interest
2012     Made in Jersey
2013     White Colla
2013     Muhammad Ali's Greatest Fight
2014     Law & Order: Special Victims Unit
2017     Orange Is the New Black
2013     Ironside
2015     The Brink
2017     American Gods

10 ستاره
لطفا رای دهید!

در صورتی که با استخراج فایل فشرده با مشکل مواجه شدید جدیدترین نسخه برنامه WinRAR را نصب کنید. لازم به ذکر است پسورد کلیه فایل های فشرده شده www.coffe-net.ir با حروف کوچک می باشد.

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود