Coffee-net.ir

لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [آرشیو]

1399 Calendar Wallpaper

بیوگرافی سام رید

بیوگرافی سام رید

نام اصلی : سام رید Sam Reid
تاریخ تولد :  ۱۹ فوریهٔ ۱۹۸۷
محل تولد : نیو ساوت ولز ، استرالیا
ملیت : استرالیایی
حرفه : بازیگر
سالهای فعالیت : 2007 تاکنون

 

زندگینامه

سام رید متولد ۱۲ اکتبر ۱۹۶۰ بازیگر استرالیایی است.از فیلم‌های معروف او می‌توان به بازی در فیلم مرد راه‌آهن اشاره کرد.

 

Filmography
2007     All Saints    
2011     Anonymous        
2011     Spooks    
2012     Endeavour   
2012     Whitechapel   
2012     Hatfields & McCoys   
2012     Inhuman Resources        
2013     Agatha Christie's Marple    
2013     The Railway Man       
2013     Belle         
2014     2nd/Lt. Armitage    
2014     Serena     
2014     The Riot Club    
2015     The Second Coming      
2015     The Astronaut Wives Club
2016     Jonas    
2016     Despite the Falling Snow    
2016     The Limehouse Golem    
2017     Prime Suspect 1973


لطفا رای دهید !
(7 رای 5 از 5)

telegram share

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود