لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [مشاهده تمام لینک ها]

Pot Player Download


فایل استـور : دیکشنری لانگمن 6 برای BlueDict

دانلود دیکشنری آفلاین لانگمن 6 عنوان برنامه : دیکشنری لانگمن 6 برای BlueDict
قیمت : 2900 تومان
نوع فایل : فایل mmd و mdx برای BlueDict

دانلود مجموعه کامل دیکشنری لانگمن 6 اندروید به همراه کلیه فایل های صوتی در این مطلب ویرایش جدید دیکشنری قدرتمند و کامل لانگمن Longman Dictionary of Contemporary English, 6th به صوت کامل به همراه فایل های صوتی را آماده کردیم که می توانید به آن را به آرشیو دیکشنری های برنامه محبوب BlueDict خود اضافه کنید. [اگر هنوز با دیکشنری BlueDict آشنا نیستید اینجا کلیک کنید...]

 این دیکشنری به همراه کلیه فایل های صوتی با قابلیت تلفظ کلیه لغات و مثال ها با لهجه های آمریکایی و بریتانیایی است.
Longman Dictionary of Contemporary English 6th Edition

بیوگرافی لوسی هیل

بیوگرافی لوسی هیل

نام اصلی : لوسی هیل Lucy Kate Hale
تاریخ تولد :  ۱۴ ژوئن ۱۹۸۹
محل تولد : ممفیس ایالات تنسی
ملیت : آمریکایی
حرفه : بازیگر و خواننده
سالهای فعالیت : 2003 تاکنون

 

زندگینامه

لوسی هِیْل بازیگر و خواننده متولد ۱۴ ژوین۱۹۸۹ میلادی در شهر ممفیس در ایالات تنسی آمریکا است.لوسی هیل با نقشش در درام تلویزونی "دروغگوهای کوچک زیبا" به خوبی شناخته شد.لوسی هیل در سال 2018 ارزش خالص اموالش را 6 میلیون دلار گزارش داد.

لوسی هیل در شهر ممفیس ایالت تنسی متولد و بزرگ شد. همیشه او در رویای ستاره شدن به عنوان یک خواننده معروف، بود. اولین نقطه عطف او در سال 2003 به عنوان یکی از پنج برنده ی برنامه تلویزیونی امریکن جونیورز انتخاب شد که بخش تفکیک شده ای از امریکن آیدل برای کودکان است.در سال 2005 او بر روی بازیگری تمرکز کرد و در چندن نمایش تلویزیونی از جمله "مزایا CW" در 2008 بازی کرد، قبل از بدست آوردن نقش آریا مونتگومری در دروغگوهای کوچک زیبا که از 2010 تا 2017 در حال اجرا بود.

فیلم ها
در سال 2008 لوسی هیل نخستین فیلم خود را در "سفر آرزوها 2" در نقش الیف که خواهر کوچکتر کاراکتر الکسیس بلودل، لنا کالگاریس، بود را بازی کرد. در سال 2011 او در "جیغ 4 "حضور داشت. در 2018 به ژانر وحشت بازگشت. این بار در فیلم "حقیقت یا شهامت" ایفای نقش کرد. این فیلمی ترسناک از موسسه تولید فیلم لولم هویس بر یک گروه از دوستان متمرکز است که در دوره ی انتهایی قبل از فراغت از تحصیل به سمت مرز جنوبی می روند. دوست پسر شخصیت لوسی هیل، اولویا، گروه را به یک بازی به ظاهر عادی و بی ضرر دعوت می کند اما پس از آن مرگ افراد شروع می شود.
"داد" که در نتفلیکس در 20 آپریل 2018 منتشر شد، یک کمدی است که داستان فیلم بر روی 4 دوست دختر دبیرستانی که توسط کاتریم پرسکات، الکساندرا شپ ، هوکیفیتا و هیل بازی می شوند، متمرکز شده است. نقش" لیلی" بازی شده توسط لوسی هیل یک شخصیت نوع َA است و کمی عجیب غریب است. مرگ زنجیره ی دوستی برخلاف کمدی های عجیب غریب در مورد بیچارگی دختران نوجوان روی می دهد.


دروغگوهای کوچک زیبا
بر اساس مجموعه کتاب های سارا شپرد با همین نام ساخته شد، دروغگوهای کوچک زیبا سریال تلویزیونی رازآلود است که در سال 2010 در شبکه ABC Family (در حال حاضر Freeform ) عرضه شد. این نمایش بر گروهی از دوستان دبیرستانی که خیلی دوستانه در رزوود پتسیلوانیا زندگی می کنند، متمرکز است که رهبر گروه در شبی که همه خواب بودند ناپدید می شود. لوسی هیل به عنوان یکی از شخصیت های برجسته، آریا مونتگومری، چندین جایزه برای بازیش، از جمله جایزه نوجوان منتخب برای چهار سال مختلف برنده شد. این سریال محبوب به یک سریال زنجیره ای تبدیل شد و 7 فصل از آن تا فصل پایانی در 2017 ساخته شد. لوسی هیل و دیگر ستارگان سریال در حین ادامه نمایش این سریال به بزرگسالی رسیدند.

حبس ابد
نقش تلوزیونی اخیر لوسی هیل در نقش استلا ابوت در درام تلویزیونی شبکه CW به نام حبس ابد ، که یک زن نابارور است که به طور اتفاقی می فهمد که کاملا سالم است، میباشد. هیل می گوید این شخصیت احتمالا مثبت ترین نقش اوست که تا به حال بازی کرده است که به طور مخصوص برای او طراحی شده است. در مصاحبه با یک مجله، او بیان می کند که " فیلم سازان(ارین کاردیلو و ریجارد کیت ) چندبار با من ملاقات کردند تا احساسی از چگونگی صحبت و رفتار کردن من بدست بیاورند و شخصیت را پیرامون من ایجاد کنند." او می گوید: " این کار بزرگی است اما من دوست دارم وزن جهان را بر روی شانه هام بگذارم. "

دیگر نقش های تلویزیونی:
لوسی هیل در چندین نمایش تلویزیونی محبوب به عنوان ستاره میهمان ایفای نقش کرد، از جمله آنها می توان به جادوگر محله ویورلی، چگونه مادرت را ملاقات کردم ، سی اس آی میامی اشاره کرد. نخستین ایفای نقش او در سال 2007 بود وقتی که در غالب نقشی محدود در سریال "زن بیونیک" به عنوان خواهر کوچکتر شخصیت جیم سامر بازی کرد. سال بعد او نقش اصلی رز بیکر را در یک فیلم کمدی از شبکه CW بازی کرد که پس از یک فصل پایان یافت.

موسیقی
لوسی هیل فعالیت حرفه ای خود را در 14 سالگی در یک گروه آواز در برنامه امریکن جونیورز، که بخش تفکیک شده ای از امریکن آیدل برای کودکان است شروع کرد. در ماه ژوئن 2012 هیل با هالیورد ریکورد قراردادی برای ضبط آهنگ منتشر کرد. اولین آلبوم خود را ، تحت عنوان در میان راه، در سال 2014 منتشر کرد و سپس تک آهنگ های "صدایت برای من خوش است" و "یه کم بهتر دروغ بگو" را منتشر نمود. او اغلب اظهار دارد که موسیقی اولین عشق او است و با این که در کار خود پرمشغله است اما همیشه حرفه ای کار می کند.

اوایل زندگی
لوسی هیل در 14 ژوئن 1989 در ممفیس ایالت تنسی متولد شد و نام کارن لوسیل هیل بر او گذاشته شد. او کوچکترین فرزند جولیا نایت و جان پرستون هیل است. هیل همیشه آرزو داشت که یک خواننده باشد و رویای او هنگامی که در سالن های آمریکایی در سال 2003 توانست اجرا داشته باشد، به وقوع پیوست.او در مراحل اولیه کارش گاهی لوسی کیت هیل نامیده می شد.

 

Filmography
2008     The Sisterhood of the Traveling Pants 2    
2009     Fear Island         
2011     Scream 4   
2011     A Cinderella Story: Once Upon a Song   
2012     Secret of the Wings   
2016     Waiting on Roxie
2018     The Unicorn      
2018     Truth or Dare     
2018     Dude  

   
Television
2003     American Juniors   
2003     An American Idol Christmas
2005     Ned's Declassified School Survival Guide   
2006     Drake & Josh
2006     The O.C.
2006     Secrets of a Small Town 
2007     How I Met Your Mother
2007     American Family
2007     Bionic Woman
2008     Wizards of Waverly Place
2008     The Apostles  
2009     Privileged
2009     Ruby & the Rockits
2009     Sorority Wars
2009     Private Practice
2010     Pretty Little Liars
2010     CSI: Miami
2012     Punk'd
2014     Baby Daddy
2018     Life Sentence
2018     Hollywood

2 ستاره
لطفا رای دهید!

در صورتی که با استخراج فایل فشرده با مشکل مواجه شدید جدیدترین نسخه برنامه WinRAR را نصب کنید. لازم به ذکر است پسورد کلیه فایل های فشرده شده www.coffe-net.ir با حروف کوچک می باشد.

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود