لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [مشاهده تمام لینک ها]

Pot Player Download


فایل استـور : پروژه افتر افکت Cinematic Trailer Titles

پروژه آماده افتر افکت

دانلود پروژه آماده افتر افکت Cinematic Trailer Titles این پروژه بسیار زیبا محصول شرکت Hollywood Trailer ، نیاز به پلاگین خاصی ندارد و بر روی افترافکت نسخه های After Effects Version CS5, CS5.5, CS6, CC قابل اجرا است. کیفیت پروژه 1920×1080 و Full HD حجم 35 مگابایت در مدت زمان یک دقیقه می باشد. در ادامه مطلب می توانید پیش نمایش آن را مشاهده نمایید.

بیوگرافی ارا استرفی

بیوگرافی ارا استرفی

نام اصلی : ارا استرفی Era Istrefi
تاریخ تولد : 4 جولای 1994
محل تولد : پریشتینا .یوگسلاوی
حرفه : خواننده . ترانه سرا
سبک موسیقی : Pop .dancehall .EDM .R&B .dubstep .trap
سالهای فعالیت : 2012 تاکنون   
کمپانی اسپانسر : Nesër Sony Ultra RCA
سایت رسمی :  www.eraistrefimusic.com

 

زندگینامهارا استرفی متولد ۴ ژوئیه ۱۹۹۴ خواننده و ترانه سرای کوزوویی است.آهنگ ارا استرفی به همراه ویل اسمیت با نام live it up در مورد جام جهانی فوتبال ۲۰۱۸ به عنوان برترین آهنگ جام جهانی انتخاب شد و قبل از بازی فینال بین کرواسی و فرانسه بطور زنده در ورزشگاه اجرا شد از سوی دولت kosovo از این خواننده تقدیر شد.

او پس از انتشار آهنگ فوق العاده زیبای "BonBon" در سال 2016 به خاطر شباهت صدایش با خواننده بارابادویی ریحانا خیلی زود به چهره ای محبوب تبدیل شد و اهنگ او در سطح بین المللی مطرح گردید.ارا استرفی تعدادی آلبوم به زبان آلبانی و انگلیسی منتشر کرده است. پس از موفقیت آهنگش، او یک ماه بعد به رکورد موسیقی سونی Ultra Music رسید.در سال 2017 او برنده جایزه اروپای مرزی شد.

در سال 2018 او به عنوان یکی از خوانندگان در جام جهانی FIFA World Live It Up معرفی شد. او همچنین با هنرمندان دیگر مانند مونتانا یا کنسن فرانسه همکاری کرد.

 

Discography
Mani Për Money    2013   
A Po Don?    2014
2014    E Dehun
Njo Si Ti    2015
2015    Shumë Pis  
BonBon    2016         
2016    Redrum
featuring Felix Snow    2017        
2017    No I Love Yous
2017    Origami
2018    Live It Up
2018    FIFA World Cup
2018    Oh God

5 ستاره
لطفا رای دهید!

در صورتی که با استخراج فایل فشرده با مشکل مواجه شدید جدیدترین نسخه برنامه WinRAR را نصب کنید. لازم به ذکر است پسورد کلیه فایل های فشرده شده www.coffe-net.ir با حروف کوچک می باشد.

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود