لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [مشاهده تمام لینک ها]

Pot Player Download


فایل استـور : افزونه حذف تبلیغات KMPlayer

عنوان برنامه : افزونه غیرفعال سازی تبلیغات KMPlayer به همراه آخرین نسخه پلایر
قیمت : 10,000 ریال
نوع فایل : ستاپ (نصب کننده)

توضیحات مختصر : یکی از مشکلات پلایر که واقعا خیلی وقت ها اعصاب کاربران را خصوصا در هنگام تماشا فیلم بهم میریزد تبلیغات کی ام پلایر است که به راحتی با مسدود سازی سرورهای این نرم افزار می توان تبلیغات را غیر فعال کرد . همراه نرم افزار یک فایل اجرایی کم حجم که کلیه سرورهای تبلیغات را غیر فعال می کند وجود دارد که تنها با اجرای آن می توانید از شر آن ها خلاص شوید !!

بیوگرافی جاناتان ریس میرز

بیوگرافی جاناتان ریس میرز

نام اصلی : جاناتان ریس میرز Jonathan Rhys Meyers
تاریخ تولد : 27 جولای 1977
محل تولد : دوبلین .ایرلند
محل زندگی : کالیفرنیا
ملیت : ایرلندی
حرفه : بازیگر .مدل
سالهای فعالیت : 1994 تاکنون
همسر : مارا لین ( 2016 حال)
فرزندان : 1

 

زندگینامه

جاناتان مایکل فرانسیس اُکیف متولد ۲۷ ژوئیهٔ ۱۹۷۷ یک بازیگر و مدل ایرلندی است. او در سریال موفق واکینگها نیز به بازی پرداخته است. او به خاطر بازی در فیلمهای Velvet Goldmine (1998), Bend It Like Beckham (2002), Match Point (2005), Mission: Impossible III (2006 شناخته شده است.

 

او در سال 2005 به خاطر بازی در سریال تاریخی مینیسریلی الویس برنده جایزه گلدن گلوب بهترین بازیگر نقش مکمل (Miniseries یا Television) به دست آورد. و به عنوان پادشاه هنری هشتم در نمایشنامه تاریخی Tudors در سال 2010 به محبوبیت زیادی رسید. به دست آورد. او مدل چهره چندین کمپانی تبلیغاتی رایحه هوگو بوده است.

در سال 2013، مایرز در نقش Valentine Morgenstern در فیلم Mortal: City of Bones که بر اساس رمان «کاسترندا کلر» بود ظاهر شد.او همچنین به عنوان شخصیت اصلی در سریال Dracula Drama (در سال 2014 بازی کرد. مایرز در سال 2015 در فیلم Stonewall به کارگردانی رولاند اممریم ظاهر شد.

 

زندگی شخصی

ریس مایرز و مارا لین که در سال 2016 ازدواج کردند. در 9 سپتامبر 2017، رییس مایرز به علت مستی از فرودگاه دوبلین اخراج شد. او در سال‌های اخیر به دلیل اعتیاد به الکل مشکلات بسیاری داشته است.

 

 

Filmography
1994     A Man of No Importance    
1996     The Killer Tongue     
1996     The Disappearance of Finbar     
1996     Michael Collins     
1997     The Makerl    
1997     Telling Lies in America     
1998     Velvet Goldmine
1998     The Governess    
1998     B. Monkey    
1998     The Tribe     
1999     Ride with the Devil    
1999     Titus    
2001     Prozac Nation    
2001     Tangled     
2001     Happy Now     
2002     Bend It Like Beckham    
2003     The Tesseract     
2003     Octane    
2003     I'll Sleep When I'm Dead    
2003     The Emperor's Wife     
2004     Vanity Faire    
2004     Alexander r    
2005     Match Point     
2006     Mission: Impossible III    
2007     August Rush    
2008     The Children of Huang Shi    
2008     A Film with Me in It
2010     Shelter
2010     From Paris with Love     
2011     Albert Nobbs     
2012     Belle du Seigneur    
2013     The Mortal Instruments: City of Bones    
2014     Another Me    
2015     Stonewall     
2016     The Rising    
2016     London Town    
2017     The Shadow Effect    
2017     Black Butterfly     
2017     Damascus Cover
2017     12th Man    
2018     The Aspern Papers
2018     Holy Lands
2018     Wake Up 1
2019     Altitude


Television
1996     Samson and Delilah    
2000     Gormenghast    
2002     The Magnificent Ambersons    
2003     The Lion in Winter   
2005     Elvis   
2010     The Tudors   
2014     Dracula   
2016     Roots   
2017     Vikings    

3 ستاره
لطفا رای دهید!

در صورتی که با استخراج فایل فشرده با مشکل مواجه شدید جدیدترین نسخه برنامه WinRAR را نصب کنید. لازم به ذکر است پسورد کلیه فایل های فشرده شده www.coffe-net.ir با حروف کوچک می باشد.

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود