لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [مشاهده تمام لینک ها]

Pot Player Download


فایل استـور : پروژه 3D City animation - Fly Through

دانلود پروژه های افترافکت انیمیشن جاده سه بعدی

دانلود پروژه 3D City animation - Fly Through یک پروژه بسیار زیبا و حرفه ای که پیش نمایش آن را حتما پیشنهاد میکنیم در لینک پایین صفحه که در داخل سایت آپارات بارگذاری شده است را مشاهده کنید. در این پروژه تصاویر انتخابی شما در داخل یک جاده و بروی بیلبوردهای کنار جاده که در حال عبور از آن هستید را نمایش میدهد. این انیمیشن از کیفیت بالای فول اچ دی برخوردار است و مدت پروژه یک دقیقه و32 ثانیه است.

بیوگرافی آنا د آرماس

بیوگرافی آنا د آرماس

نام اصلی : آنا د آرماس Ana Celia de Armas Caso
تاریخ تولد : 30 آپریل 1988
محل تولد : سانتا کروز دل نورت, کوبا
حرفه : بازیگر
سالهای فعالیت : 2006 تاکنون
همسر : Marc Clotet ر( 2013-2011)

 

زندگینامه

آنا سلیا دِ آرماس کاسو متولد ۳۰ آوریل ۱۹۸۸ در هاوانا یک بازیگر کوبایی است. او هم‌اکنون در لس آنجلس، کالیفرنیا، ایالات متحده آمریکا زندگی می‌کند.آنا د آرماس هنرپیشه اهل کوبا-اسپانیا است که در ۳۰ آوریل ۱۹۸۸ در شهر سانتا کروز کشور کوبا متولد شده‌است و در تگزاس بزرگ شده‌است او دارای دو خواهر و یک برادر کوچکتر از خودش است.

آنا در ۱۴ سالگی، برای ورود به مدرسه ملی هنر در کوبا انتخاب شد. وی در رشته تئاتر فارغ‌التحصیل شده و از سن ۱۶ سالگی شروع به بازیگری کرده‌است.این بازیگر زن در سال ۲۰۱۴ از مادرید به لس آنجلس نقل مکان کرد و در آنجا با کارگردانانی مانند جاناتان کوبوویز، تاد فلیپس، الی راث و با بازیگرانی همچون رابرت دنیرو، کیانو ریوز، ادگار رامیرز، جونا هیل، مایلز تلر و اسکات ایستوود و رایان گاسلینگ همکاری کرده‌است.


حرفه‌های بازیگری
اولین فیلم او گل رز از فرانسه بود، که در کنار الکس گونزالس، در سن ۱۶ سالگی ایفای نقش کرد و بعد از آن در فیلم‌هایی نظیر: مادریگال (۲۰۰۷) به کارگردانی فرناندو پرز و در فیلم بهشت گمشده (۲۰۰۷) به کارگردانی اپرا ساچ ایفای نقش کرده‌است.

اولین موفقیت بزرگ او، در نقش کارولینا لیل سولیس، در مجموعه تلویزیونی اسپانیایی به نام مدرسه شبانه روزی بود که از کانال آنتن ۳ در سال ۲۰۰۷ پخش شد. بازیگران این سریال آنا د آرماس (کارولینا) یون گونسالس (ایوان)، مارتینیو ریباس (مارکوس)، النا فوریاسه (ویکتوریا) و بلانکا سوآرس (جولیا) بود.او سپس، در فیلم «آواز عشق در باشگاه لولیتا» ۲۰۰۷ در کنار ادواردو نوریگا و فیلم اسپانیایی ، مهمانی و دروغ (۲۰۰۹) با بازی ماریو کاساس ادامه داد.

در آوریل ۲۰۰۸ میلادی، او بر روی جلد نسخه اسپانیایی مجله FHM به چاپ رسید و در اوت ۲۰۰۹ میلادی در مجله مد غرور در میان دیگران ظاهر شد.در اکتبر ۲۰۱۲ بر روی مجله ووگ اسپانیا به چاپ رسید.وی در سال ۲۰۰۹ میلادی در فیلم اسپانیایی « مهمانی و دروغ» بازی کرد، که با فروشی بیش از ۴ میلیون یورو، جز بالاترین فیلم‌های پرفروش در سال ۲۰۰۹ به شمار رفت.

در ژوئیه ۲۰۱۰ میلادی، در مجموعه تلویزیونی با عنوان «افسانه هیسپانیا» بازی کرد که در کانال آنتن ۳ پخش شد و در سال ۲۰۱۲ میلادی پایان یافت، که او در نقش (نری) می‌باشد.وی در ۱۸ ژوئیه - ۲۴ اوت ۲۰۱۳ میلادی، در فیلم به خاطر چند بوسه بازی کرد که به کارگردانی دیوید منکس و ستارگان این فیلم مارتینیو ریباس ، مارینا سالاس و مگان مونتانر است. این فیلم در تاریخ ۱۶ مه سال ۲۰۱۴ به نمایش در آمد.

وی همچنین در دو فیلم تق تق (۲۰۱۵) و بی‌پناه (۲۰۱۶) با بازیگری کیانو ریوز به ایفای نقش پرداخته است.او در سال ۲۰۱۶ به ایفای نقش در سه فیلم «سگ‌های جنگی»، «دست‌های سنگی» و «اوردرایو» پرداخت و همچنین در سال ۲۰۱۷ در کنار بازیگرانی نظیر هریسون فورد و رایان گاسلینگ در فیلم بلید رانر ۲۰۴۹ ایفای نقش خواهد کرد.


زندگی شخصی
«آنا دِ آرماس» که بخاطر نقش‌هایش در «مدرسه شبانه‌روزی» و «افسانه هیسپانیا» شهرت دارد، طی مراسمی خصوصی و بدور از انظار، در کوستا براوا با «مارک کلوتت» پیوند زناشویی بست. از آن پس، روابط این دو، با فراز و نشیب‌های زیادی همراه بوده و بنا به گفته‌ها، گاهی هم با بحران‌های شدیدی همراه بوده‌است. در نهایت، کلوتت در مراسم فرش قرمز «جوایز گویا»، جدایی‌اش را با آنا اعلام کرد و به خبرنگاران گفت: «بله ما روابطمان را خاتمه دادیم. این یک توافقِ دوطرفه بود. آرامشم را بازیافتم».پس از جدایی، آنا به زادگاهش کوبا پناه برد و مدتی را در آنجا گذراند.

 

Filmography
2006     Una rosa de Francia        
2007     Madrigal        
2009     Party and Lies
2009     Y de postre, qué   
2009     Ánima    
2011     Blind Alley   
2012     Perrito chino    
2013     Faraday        
2014     Por un puñado de besos         
2015     Knock Knock    
2015     Anabel     
2016     Exposed    
2016     Hands of Stone     
2016     War Dogs     
2017     Overdrive      
2017     Blade Runner 2049
2019     Three Seconds    
2019     Untitled Danny Boyle/Richard Curtis film
2019     The Night Clerk       
2019     Knives Out        


Television
2007     El edén perdido   
2007     El Internado    
2008     Revelados        
2013     Hispania, la leyenda    
2011     A

3 ستاره
لطفا رای دهید!

در صورتی که با استخراج فایل فشرده با مشکل مواجه شدید جدیدترین نسخه برنامه WinRAR را نصب کنید. لازم به ذکر است پسورد کلیه فایل های فشرده شده www.coffe-net.ir با حروف کوچک می باشد.

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود