Coffee-net.ir

لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [آرشیو]

1399 Calendar Wallpaper
نرم افزار فروشگاه درب های ساختمانی و ضد سرقت

بیوگرافی جوزفین لانگفورد

بیوگرافی جوزفین لانگفورد

نام اصلی : جوزفین لانگفورد Josephine Langford
تاریخ تولد : 18 آگوست 1997
محل تولد : پرت .استرالیا
حرفه : بازیگر
سالهای فعالیت : 2013 تاکنون
خویشاوندان : کاترین لانگفورد (خواهر)

زندگینامه

جوزفین لانگفورد متولد 8 آگوست 1997 بازیگر استرالیایی است. لانگفورد از سال ۲۰۱۶ فعالیت حرفه‌ای خود را آغاز کرد. از آثاری که وی تاکنون در آن‌ها ایفای نقش کرده می‌توان به بعد از آن، برفراز آرزو و سریال برکه گرگ اشاره کرد.جوزفین، خواهر کوچک کاترین لانگفورد است.

بیوگرافی جوزفین لانگفورد

بیوگرافی جوزفین لانگفورد

 

Filmography
2017    Pulse  
2017    Wish Upon
2019    After   
2020    After We Collided


Television
2017    Wolf Creek
2019    Into the Dark   


Short film
2013    Se Ed
2013    When Separating   
2014    Gypsy Blood
2015    Wreck    


لطفا رای دهید !
(45 رای 5 از 5)

telegram share
نقل قول [Romis]

مدرک تحصیلی جوزفین چیه؟

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود