Coffee-net.ir

لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [آرشیو]

1399 Calendar Wallpaper

بیوگرافی مایا میچل

بیوگرافی مایا میچل

نام اصلی : مایا میچل Maia Mitchell
تاریخ تولد : 18 آگوست 1993
محل تولد : لیسمور .استرالیا
حرفه : بازیگر .خواننده
سالهای فعالیت : 2006 تاکنون

بیوگرافی مایا میچل

زندگینامه

مایا میچل متولد 18 آگوست 1993 یک بازیگر و خوانندهٔ استرالیایی است.او بیشتر برای بازی در نقش مک کنزی در فیلم ساحل جوان ۱ و ۲ و کلی جیکوب در سریال پرورشگاهی‌ها شهرت دارد.مایا میچل در لیسمور نیو ساوت ولز به دنیا آمد. پدر او، الکس، یک راننده تاکسی است، در حالی که مادرش، جیل، در نظام آموزش و پرورش کار می‌کند. میچل یک برادر کوچکتر به نام چارلی دارد. او گیتار می‌نوازد که همین او را در فیلم و تلویزیون نشان داد. او در سن کم نقش بازی کردن را یادگرفت و اولین فیلم خود را در ۱۲ سالگی بازی کرد.

بیوگرافی مایا میچل
Television
2006     Mortified
2008     Trapped
2009     K-9
2011     Castaway
2011     Zombies and Cheerleaders
2013     Jessie
2013     The Fosters
2013     Phineas and Ferb
2013     Teen Beach Movie
2014     Jake and the Never Land Pirates
2015     Teen Beach 2
2019     The Lion Guard
2019     Good Trouble

بیوگرافی مایا میچل

Filmography
2013     After the Dark
2017     Hot Summer Nights
2018     Never Goin' Back    
2019     The Last Summer
2020     Whisper


لطفا رای دهید !
(29 رای 5 از 5)

telegram share

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود