Coffee-net.ir

لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [آرشیو]

1398 Calendar Wallpaper

بیوگرافی ماری اوجروپولوس

بیوگرافی ماری اوجروپولوس

نام اصلی : ماری اوجروپولوس Marie Avgeropoulos
تاریخ تولد : 17 ژوئن 1986
محل تولد : ثاندر بی .انتاریو
ملیت : کانادایی .یونانی
حرفه : بازیگر .مدل
سالهای فعالیت : 2009 تاکنون

بیوگرافی ماری اوجروپولوس

زندگینامه

ماری اوجروپولوس متولد ۱۷ ژوئن ۱۹۸۶ یک هنرپیشه اهل کانادا است. وی از سال ۲۰۰۹ میلادی تاکنون مشغول فعالیت بوده‌است. او در مجموعه تلویزیونی ۱۰۰ نفر در نقش اوکتاویا بازی می‌کند.او همچنین در فیلم عاشقتم، بث کوپر بازی می کند.

بیوگرافی ماری اوجروپولوس

Filmography
2009     I Love You, Beth Cooper
2010     Random Walk
2010     Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief
2010     Hunt to Kill
2011     50/50
2012     Fugitive at 17
2015     Tracers
2015     Numb
2015     Isolation
2016     A Remarkable Life
2016     Dead Rising: Endgame

بیوگرافی ماری اوجروپولوس

Television
2009     Supernatural
2009     Harper's Island
2009     The Guard
2009     Sorority Wars
2010     The Troop
2010     Fringe
2010     Smoke Screen
2010     Human Target
2011     Eureka
2011     Hiccups
2012     Fugitive at 17
2012     Walking the Halls        
2012     The Inbetweeners
2013     90210
2013     Cult
2014     The 100


لطفا رای دهید !
(4 رای 5 از 5)

telegram share

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود