Coffee-net.ir

لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [آرشیو]

1399 Calendar Wallpaper

بیوگرافی کایلی برایانت

بیوگرافی کیلین براینت

نام اصلی : کایلی برایانت Kaylee Bryant
تاریخ تولد : 1 نوامبر 1997
محل تولد : ملیبو .کالیفرنیا
ملیت : آمریکایی
حرفه : بازیگر
سالهای فعالیت : 2012 تاکنون

بیوگرافی کایلی برایانت

زندگینامه

کیلی برایانت متولد 1 نوامبر 1997 در مالیبو ، کالیفرنیا بازیگر آمریکایی است او از سال 2012 تاکنون مشغول فعالیت می باشد.

بیوگرافی کایلی برایانت

Filmography
2014     Karate-Chaoten
2013     Hund mit Blog
2013     A.N.T.: Achtung Natur-Talente
2013     Don’t Look
2014     Zugzwang
2014     Mary Loss of Soul
2014     Party Slashers
2015     Newsreaders
2015     Backstrom    
2015     Double Daddy
2015     Chasing Life
2016     The Real O’Neals
2016     Birthday Bluff
2016     Criminal Minds
2016     What Goes Around Comes Around
2017     Speechless
2018     Santa Clarita Diet
Legacies     2018


لطفا رای دهید !
(31 رای 5 از 5)

telegram share

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود