Coffee-net.ir

لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [آرشیو]

1401 Calendar Download

بیوگرافی تام استاریج

بیوگرافی تام استاریج

نام اصلی : توماس سیدنی جروم استاریج Tom homas Sidney Jerome Sturridge
نام هنری : تام استاریج Tom Sturridge
تاریخ تولد : 21 دسامبر 1985
محل تولد : لندن .انگلیس
تحصیلات : The Harrodian School - Winchester College
سالهای فعالیت : 1996 تاکنون
همسر : Sienna Millerر(2011-2015)
فرزندان : 1

بیوگرافی تام استاریج

زندگینامه

توماس «تام» سیدنی جروم استاریج متولد ۲۱ دسامبر ۱۹۸۵ بازیگر اهل بریتانیا است. وی از سال ۱۹۹۶ میلادی تاکنون مشغول فعالیت بوده‌است. از فیلم‌ها یا برنامه‌های تلویزیونی که وی در آن نقش داشته است می‌توان به جولیا بودن، ونیتی فر، بیگ‌سور، افی گری اشاره کرد.

بیوگرافی تام استاریج

او با بازی در فیلم‌های «Pirate Radio» در سال 2009، «On the Road» در سال 2012 و «Far from the Madding Crowd» در سال 2015 شناخته شده است.و ایفای نقش شخصیت دیریم / لرد مورفئوس در مجموعه تلویزیون اینترنتی نتفلیکس سندمن (۲۰۲۲) به محبوبیت رسید.

بیوگرافی تام استاریج

Filmography
1997     FairyTale: A True Story
2004     Vanity Fair
2004     Being Julia
2006     Like Minds
2009     The Boat That Rocked
2010     Waiting for Forever Will Donner
2011     Junkhearts
2012     On the Road
2013     Effie Gray
2014     Far from the Madding Crowd
2015     Remainder
2017     Song to Song
2017     Mary Shelley
2017     Journey's End
2019     Velvet Buzzsaw
2019     Skin

بیوگرافی تام استاریج

Television
1996     Gulliver's Travels
2004     A Waste of Shame
2016     The Hollow Crown
2019     Sweetbitter
2022     Irma Vep
2022     The Sandman    

بیوگرافی تام استاریج


لطفا رای دهید !
   
+10

telegram share

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود