Coffee-net.ir

لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [آرشیو]

1401 Calendar Download

بیوگرافی لی لی رینهارت

بیوگرافی لی لی رینهارت

نام اصلی : لیلی رینهارت Lili Pauline Reinhart
تاریخ تولد : 13 سپتامبر 1996
محل تولد : کلیولند، اوهایو . امریکا
حرفه : بازیگر
سالهای فعالیت : 2010 تاکنون

بیوگرافی لی لی رینهارت

زندگینامه

لی‌لی پائولین رینهارت متولد ۱۳ سپتامبر ۱۹۹۶ بازیگر اهل کشور آمریکا است. وی از سال ۲۰۱۰ میلادی تاکنون مشغول فعالیت بوده‌است و با بازی در نقش بتی کوپر در سریال ریوردیل به شهرت رسید.

بیوگرافی لی لی رینهارت

لیلی متولد ۱۳ سپتامبر ۱۹۹۶ در کلیولند، اوهایو، ایالات متحده آمریکا است او فرزند دنیل دن راینهارت و ایمی راینهارت است و دارای ۲ خواهر به نام تس و کلویی است. او در سن ۱۸ سالگی برای پیگیری بازیگری به لس آنجلس نقل مکان کرد. همچنین او اعلام کرد که مبتلا به بیماری افسردگی بوده و بعد از بازی در ریوردیل و درمان توانسته تندرستی خود را باز یابد.

بیوگرافی لی لی رینهارت
زندگی شخصی

لیلی راینهارت مادرخواندهٔ دختر خالهٔ خود ادلین (ادی) است. از سال ۲۰۱۷ تا ۲۰۲۰ با کول اسپراوس در رابطه بوده‌است. لیلی دوجنسگرا است و شایعات راست یا دروغ دربارهٔ رابطهٔ لیلی با یک زن آمریکایی است.

بیوگرافی لی لی رینهارت
روابط
او در سال ۲۰۱۷ با بازیگر معروف آمریکایی- ایتالیایی کول اسپراوس وارد رابطه شد و تا سال ۲۰۱۸ از علنی کردن این رابطه پرهیز می‌کردند. شایعهٔ جدایی آن‌ها در سال ۲۰۲۰ بسیار رونق پیدا کرد حتی خبری مبنی بر خیانت کول اسپراوس بازیگر نقش جاگهد جونز با مدل آمریکایی کایا گربر رواج پیدا کرد، اما بعد کایا اعلام کرد که دوست صمیمی هستند و رابطه ای باهم ندارند؛ و در آخر کول اسپراوس با منتشر کردن عکسی از لیلی راینهارت در اینستاگرام اعلام کرد که از هم جدا شده‌اند.

بیوگرافی لی لی رینهارت

Filmography
2011     Lilith
2012     Not Waving But Drowning
2013     The Kings of Summer
2013     Gibsonburg
2013     Forever's End
2016     Miss Stevens
2016     The Good Neighbor
2018     Galveston
2019     Hustlers
2019     Charlie's Angels
2020     Chemical Hearts
2022     Jennifer Lopez: Halftime
2022     Look Both Ways

بیوگرافی لی لی رینهارت

Television
2010     Scientastic!
2011     Law & Order: Special Victims Unit
2014     Surviving Jack
2015     Cocked
2017     Riverdale
2020     One World: Together at Home
2020     The Simpsons


لطفا رای دهید !
   
+5

telegram share

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود