Coffee-net.ir

لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [آرشیو]

1401 Calendar Download

بیوگرافی جولیان هاف

بیوگرافی جولیان هاف

نام اصلی : جویالن هافJulianne Alexandra Hough
تاریخ تولد : 20 جولای 1988
محل تولد : اوریم، یوتا .آمریکا
تحصیلات : Italia Conti Academy of Theatre Arts
حرفه : بازیگر .خواننده .رقاص
سالهای فعالیت : 2001 تاکنون
سبک موسیقی : Country
همسر : بروکس لیچ ( 2017-2020)
​خویشاوندان : درک هاف (برادر)

بیوگرافی جولیان هاف

زندگینامه

ولین هاف متولد ۲۰ ژوئیه ۱۹۸۸ رقصنده، بازیگر، خواننده آمریکایی است. از فیلم‌های معروف او می‌توان به فیلم هری پاتر و سنگ جادو، رقص با ستارگان، دوران راک، برلسک، بابابزرگ کثیف، پناهگاه امن و منحنی اشاره کرد. جولیان هاف در سال 2020 از همسر خود بروکس لیچ جدا شد او خواهر درک هاف، رقصنده حرفه‌ای آمریکایی، است. همچنین او از سال ۲۰۱۹ داور امریکان گات تلنت شد.

بیوگرافی جولیان هاف

Filmography
2001      Harry Potter and the Philosopher's Stone  
2010      Burlesque
2011      Footloose
2012      Rock of Ages
2013      Safe Haven
2013      Paradise
2015      Curve
2016      Dirty Grandpa
2018      The Steam Engines of Oz
2018      Bigger

بیوگرافی جولیان هاف

Television
2006      Show Me the Money
2007      Dancing with the Stars
2011      Keeping Up with the Kardashians    
2011      Strictly Come Dancing
2012      Punk'd
2014      Nashville
2015      Lip Sync Battle
2016      Miss USA
2016      Running Wild with Bear Grylls
2016      Grease Live
2016      Speechless
2017      Disney Parks Magical Christmas Celebration
2019      Billboard Music Awards
2019      Heartstrings
2049      America's Got Talent
2020      The Disney Family Singalong


لطفا رای دهید !
   
+6

telegram share

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود