Coffee-net.ir

لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [آرشیو]

1401 Calendar Download

بیوگرافی سوفی ترنر

بیوگرافی سوفی ترنر

نام اصلی : سوفی بلیندا ترنر Sophie Belinda Turner
تاریخ تولد : 21 فوریه 1996
محل تولد : نورث همپتون .انگلستان
حرفه : بازیگر
سالهای فعالیت : 2009 تاکنون
همسر : جو جوناس ( 2019 حال)
فرزندان : 2

بیوگرافی سوفی ترنر

زندگینامه

سوفی بلیندا ترنر متولد ۲۱ فوریه ۱۹۹۶ بازیگر انگلیسی است. او نخستین بار نقش سانسا استارک را در مجموعهٔ تلویزیونی فانتزی حماسی بازی تاج‌وتخت (۲۰۱۱–۲۰۱۹) ایفای نقش کرد که در سال ۲۰۱۹ برایش نامزد دریافت جایزهٔ امی ساعات پربیننده در رشتۀ بازیگر نقش مکمل زن برجسته در مجموعهٔ درام شد.

بیوگرافی سوفی ترنر

از دیگر فیلم‌های ترنر می‌توان به غیرمرگبار و ایفای نقش شخصیت جین گری / فینکس فورس در مجموعهٔ فیلم‌های مردان ایکس (۲۰۱۶–۲۰۱۹) اشاره کرد.

بیوگرافی سوفی ترنر

ترنر در شمال همپتون به دنیا آمد. مادر او سالی، معلم کودکستان و پدرش برای یک کمپانی توزیع پالت کار می‌کند. او وقتی دو سالش بود به چسترتون، وارویکشایر مهاجرت کرد. ترنر دو برادر بزرگ‌تر دارد و همچنین او یک خواهر دوقلو داشت که وقتی به دنیا آمد از دنیا رفت.

بیوگرافی سوفی ترنر

ترنر در اواخر نوامبر ۲۰۱۶ با جو جوناس وارد رابطه شد. در ۱۵ اکتبر ۲۰۱۷، ترنر در حساب اینستاگرام خود از نامزدیش با جو جوناس خبر داد. وی در ژوئیه ۲۰۱۹ با جو جوناس به صورت رسمی ازدواج کرد و در تاریخ یک ژوئیه ۲۰۲۰ دخترشان به دنیا آمد. در فوریه ۲۰۲۱ سوفی ترنر همراه با همسرش جو جوناس در لس آنجلس دیده شدند و بعد از ان بسیاری با توجه به برآمده بودن شکم سوفی احتمال دادند این زوج در انتظار فرزند دومشان هستند. در ژوئیه ۲۰۲۲ دومین دخترشان به دنیا آمد.

بیوگرافی سوفی ترنر
حرفه
از سال ۲۰۱۱، ترنر نقش سانسا استارک، یک دختر اشراف‌زاده را در مجموعه تلویزیونی بازی تاج‌وتخت ایفا کرده‌است. سانسا اولین نقش تلویزیونی او به حساب می‌آید. معلم بازیگری ترنر او را راضی به امتحان برای نقش سانسا استارک کرد. او برای این نقش رنگ موی بلوندش را به نارنجی تغییر داد. اولین نقش اصلی او در فیلم یکی دیگر از من در سال ۲۰۱۳ بود. ترنر نقش جین گری جوان، یک جهش‌یافته را در فیلم مردان ایکس: آپوکالیپس ایفا کرد که در مه ۲۰۱۶ اکران شد.

بیوگرافی سوفی ترنر

Filmography
2013     Another Me
2015     Barely Lethal
2016     X-Men: Apocalypse
2018     Josie
2018     Time Freak   
2019     Dark Phoenix
2019     Heavy   
2022     Every Last Secret
2022     Do Revenge

بیوگرافی سوفی ترنر

Television
2011     Game of Thrones
2013     The Thirteenth Tale
2020     Survive
2020     Home Movie: The Princess Bride
2021     The Prince
2022     The Staircase
2023     Joan


لطفا رای دهید !
   
+9

telegram share

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود