Coffee-net.ir

لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [آرشیو]

1399 Calendar Wallpaper

بیوگرافی هان گا این

بیوگرافی هان گا این

نام اصلی : هان گا این / Han Ga in / 한가인
تاریخ تولد : 2 فوریهٔ ۱۹۸۲ ‏
محل تولد : سئول
ملیت : کره جنوبى
تحصیل : دانشگاه کيونگ هى
همسر : يئون جونگ هون (2005 حال)
سالهای فعالیت : 2002 تاکنون
کمپانی اسپانسر : BH Entertainment - One Plus Entertainment

بیوگرافی هان گا این

زندگینامه

هان گا این متولد ۲۵ فوریه ۱۹۸۲ بازیگر کره ای است . او فارغ التحصیل مدیریت گردشگری از دانشگاه کیونگ هی می باشد. او در ۲۶ آوریل ۲۰۰۵ با بازیگری به اسم یون جانگ هون (Yeon Jung hoon) ازدواج کرد؛ که در سال ۲۰۰۳ با هم و برای سریال تلویزیونی دستمال زرد (Yellow Handkerchief) درخشیدند. پس از ۹ سال از ازدواج؛ در سال ۲۰۱۴ هان باردار شد، اما در هفته نهم بارداری فرزند خود را از دست داد. یون جانگ این همسر هان گا این 36 ساله و و بازیگر نقش اصلی فیلم دادستان خون اشام است.

بیوگرافی هان گا این

در سال ۲۰۰۲ کار خود را در شرکت تجاری بازرگانی آسیانا ایرلانز (Asiana Airlines) آغاز کرد و در درام شکارچی آفتاب KBS2 بازی کرد. جوایز درام KBS در سال ۲۰۰۳ و ۲۰۰۴ به هان گا این تعلق گرفت برای بهترین بازیگر زن سریال های دستمال زرد و شرایط مهرورزی (Terms of Endearment). در پی آن، هان به یکی از مهمترین چهره های تجاری بازرگانی تلویزیون تبدیل شد. اما با وجود موفقیت اولیه، او تلاش می کرد یک بازیگر باشد و تصویرش صرفاً به عنوان یک چهره زیبا در تبلیغات نباشد. ولی زیاد موفق نبود. بعد از اتمام سریال جادوگر یو هی (Witch Yoo Hee) در سال ۲۰۰۷، هان علناً از کارگردان و نویسندگان برای کیفیت پایین درام انتقاد کرد. پس از آن در یک وقفه ۳ ساله رفت و فقط در تبلیغات بازی می کرد. هان در سال ۲۰۱۰ با سریال پسر بد به بازیگری در تلویزیون بازگشت.
بیوگرافی هان گا این
در سریال ماه و خورشید، که نقش قهرمان زن سریال را ایفا می کرد و زن نجیب زاده ای بود که در نهایت به عنوان ملکه با پادشاه ازدواج میکند،با استقبال زیاد و مخاطبان ۴۰ درصدی پایان یافت. در این سریال او در کنار بازیگرانی چون کیم سو هیون، جانگ ایل وو و کیم مین سئو در نقش وول که معشوقه شاهزاده لی هون است به بازی پرداخت.
بیوگرافی هان گا این
هان از سال ۲۰۰۹ تا ۲۰۱۱ در شرکت سرگرمی جی وان پلاس همکاری می کرد و با اتمام قراردادش در آنجا، از دسامبر ۲۰۱۲ در آژانس سرگرمی BH قرارداد دارد و تا کنون نیز همان جا همکاری می کند.

بیوگرافی هان گا این

Filmography
2004    Once Upon a Time in High School
2012    Architecture 101

بیوگرافی هان گا این
Television series
2002    Sunshine Hunting
2003    Yellow Handkerchief   
2004    Terms of Endearment
2005    Super Rookie
2006    Dr. Kkang
2007    Witch Yoo Hee   
2010    Bad Guy
2012    Moon Embracing the Sun
2018    Mistress


لطفا رای دهید !
(30 رای 5 از 5)

telegram share

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود