Coffee-net.ir

لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [آرشیو]

1398 Calendar Wallpaper

بیوگرافی جانگ گیون سوک

نام اصلی : جانگ گیون سوک / Jang Geun-suk / 장근석
تاریخ تولد :  ۴ اوت ۱۹۸۷ ‏
محل تولد : سئول
ملیت : کره جنوبى
پیشه : بازیگر، خواننده، مدل
شرکت  : TreeJ Entertainment
سال فعالیت رسمی : 1992 تاکنون
قد و وزن : 184 سانتی متر قد و 70 کیلوگرم وزن

 

زندگینامه

جانگ گیون سوک (کره‌ای 장근석) (زاده ۴ اگوست ۱۹۸۷) بازیگر، خواننده و مدل اهل کشور کره جنوبی است.
بهترین بازی وی در فیلم you are beautiful (تو زیبایی) در سال ۲۰۰۹ در نقش لیدر گروه با نام هوانگ تاکیونگ، با همراهی لی هونگ کی، جانگ یونگ هوا و پارک شین-های بود.

زندگی شخصی
جانگ گیون سوک تنها فرزند خانواده، در سن ۵ سالگی کار خود را به عنوان یک مدل آغاز کرد. هنگامی که والدین او قصد فروش منزل خود را داشتند، خریداری که به منزل آنها آمده بود وقتی گیون سوک را دید به پدر و مادرش توصیه کرد که او می‌تواند به عنوان یک مدل، آینده درخشانی داشته باشد.او فعالیت خود را ۴ سال بعد (سال ۱۹۹۷) در شبکه HBS در برنامه‌ای به نام (selling happiness) آغاز کرد و کار خود را در تلویزیون به عنوان یک کودک مدل ادامه داد.

در دوران دبیرستان گیون سوک با شنیدن صدای خواننده پاپ و گروه راک ژاپنی ken hirai و larc-en-ciel شروع به یادگیری این زبان نمود وبه نیوزلند سفر کرد تا بتواند زبان انگلیسی را نیز بیاموزد. هر چند که گیون سوک مایل بود تحصیلاتش را در نیوزلند ادامه دهد اما پیشنهاد بازی در سریال nonstop4 در شبکه MBC او را به کره بازگرداند.

بعد از نقش آفرینی در این سریال گیون سوک مدام فکر می‌کرد بازیگری به تنهایی برایش کافی نیست و تصمیم گرفت که خود را به یک بازیگر ثابت تبدیل کند. در سال ۲۰۰۵ نقشی که گیون سوک به عنوان پسر رئیس جمهور در درام پر بینندهlovers in parague که از شبکه SBS پخش شد باعث شد که او بتواند خود را به عنوان چهره‌ای خاص در نگاه طرفداران درام‌های کره‌ای مطرح کند.

در سال ۲۰۰۶ پیشرفت بسیار بزرگی در زندگیش رخ داد و او بر روی پرده سینما در فیلم ترسناک ژاپنیone missed call final خوش درخشید و به علت تجربه قبلی او و آشناییش با زبان ژاپنی گیون سوک توانست با ستاره‌های ژاپنی بدون هیچ مشکلی ارتباط برقرار کند او همچنین ۳ ماه قبل از آغاز این فیلم شروع به یادگیری زبان اشاره (مخصوص ناشنوایان) برای نقشش به عنوان پسر ناشنوا در این فیلم کرد. نقش بعدی او در یک درام تاریخی به نام Hwan jin yi بود که از شبکه KBS۲ پخش شدو نقش او در این درام مورد توجه بسیاری از طرفداران خانم قرار گرفت.

 

در سال ۲۰۰۷ گیون سوک نقشی را در یک فیلم با تم موسیقی راک به نام The happy life بازی کرد. نقش hyeon-ju در این فیلم به گیون سوک اجازه داد تا سحر مردانگیش را و همینطور مهارت و هنرش را به عنوان یک خواننده به همگان نشان دهد. او همچنین در دو کار در زمینه موسیقی در سال ۲۰۰۸ ایفای نقش کرد، که این فیلم‌ها DO RE MI FA SO LA SI DOو درام تلویزیونی Beethoven virus که از شبکهMBC پخش شد، هستند. نقش بعدی گیون سوک در سال ۲۰۰۹ در فیلم مهیج the case of itaewon homicide بود که اولین نقش او به عنوان یک تبه کار را نشان می‌داد. این فیلم بر اساس یک داستان واقعی است که در یک مغازه همبرگر فروشی در itaewon کره جنوبی رخ داده است.او همچنین در فیلم Hong Gil Dong که در شبکه KBS پخش شد در نقش پرنس Lee Changhwi، و فیلم ME AND BABY ایفای نقش کرده است.

او برای اولین بار به عنوان یک خواننده کره‌ای آهنگ LET ME CRY توسط شرکت Pony Canyon در تاریخ ۲۷ آوریل ۲۰۱۰ را در ژاپن منتشر کرد. این آهنگ در اولین هفتهٔ انتشار با فروش ۱۱۹٫۱۴۹ کپی نفر اول چارت Oricon single در ژاپن شد. او برای اولین بار به عنوان یک غیر ژاپنی در نمودار اول شد و این باعث برنده شدن جایزه بهترین هنرمند جدید مرد در Gold Disc Awards در ژاپن در سال ۲۰۱۰ شد. با پایان ماه سپتامبر ۲۰۱۱ جانگ گیون سوک اولین آلبوم چینی خود را با عنوان H Vol.۱ در چین و سراسر آسیای شرق منتشر کرد.

جانگ به همراه دوست موسیقیدان خود (Big Brother(大兄弟/jung kurt گروهی با نام TEAM H ایجاد کرد. آلبوم H Vol.۱ دارای ۴ آهنگ و آهنگ پیشرو آن GOTTA GETCHA است. بنا بر گزارش رسیده اشعار این آهنگ را جانگ گیون سوک نوشته است و همه دارای ریتم قوی و رپ قدرتمندی هستند.

 

این آلبوم دارای یک ویدئو برای همین آهنگ با پشت صحنه‌های جالب است. در همان سال جانگ گیون سوک قبول کرد تا در نقش حیوان خانگی در فیلمی کره‌ای برگرفته از سریال ژاپنی با نام YOU'RE MY PET بازی کند. این فیلم در سال ۲۰۱۱ منتشر شد.

در ۱۸ ژانویه ۲۰۱۲ شرکت Oricon اعلام کرد گیون سوک آلبوم تازه‌ای را منتشر خواهد کرد. این آلبوم در ۲۱ مارس منتشرشد و فقط در ژاپن قابل دسترس بود. این آلبوم ۷ آهنگ به سبک راک داشت. در ۲۳فوریه ۲۰۱۲ رسانه (HS (韩星经纪 در صفحهٔ رسمی WEIBO گروه TEAM H اعلام کرد که گروه نخستین جایزه خود را با آلبوم EP Lounge H Vol. ۱ بدست آورده است.در سال ۲۰۱۲ جایزه بالاترین رکورد فروش و بهترین آلبوم کره‌ای توسط Hong Kong Record Sales Awards اعلام شد. این آلبوم در سرزمین چین، تایوان، هنگ کنگ فروش چشمگیری داشت.

سریال تلویزیونی LOVE RAIN با بازی گیون سوک و یونا (GIRL'S GENERATION) در شبکه KBS۲ از ۲۶مارس تا ۲۹ می پخش شد. جانگ گیون سوک در پایان ماه می ۲۰۱۲ یک آلبوم دیگر ژاپنی تحت عنوان JUST CRAZY منتشر کرد. این آلبوم در Oricon daily singles chart با فروش ۵۳٫۰۰۰ نسخه نفر اول شد. جانگ گیون سوک اولین مردی است که برای ۲ بار در Oricon اول شددر ۱۰ ژوئن، سوکی کتاب آشپزی خود را تحت عنوان (Love Recipe) منتشر کرد که شامل ۲۰ دستورالعمل، مقاله و عکس است.

Filmography
2006     One Missed Call: Final    
2007     The Happy Life        
2008     Do Re Mi Fa So La Ti Do        
Baby and I     2008    
Crazy Waiting     2008
2009     The Case of Itaewon Homicide         
2011     Budapest Diary    
2011     You're My Pet         
2015     Camp    
2018     Human, Space, Time and Human     

   
Television series
1998     Hug         
2000     School 3         
2001     Ladies of the Palace         
Four Sisters     2001    
2002     Orange        
The Great Ambition     2002    
2003     Nonstop 4         
The Owl Museum     2003
2005     Lovers in Prague         
2006     Alien Teacher    
Hwang Jini     2006    
2008     Hong Gil-dong         
Beethoven Virus     2008    
2009     You're Beautiful        
2010     Marry Me, Mary!         
2011     Ikemen desu ne    
2012     Love Rain         
2013     Pretty Man        
2016     The Royal Gambler        
2017     A Korean Odyssey    
2018     Switch         


لطفا رای دهید !
(39 رای 4 از 5)
نقل قول [رادمان]

تو سریال تو زیبایی خیلیییییییی جذاب بود

نقل قول [سیندرلا]

{text}توی سریال توزیباییی خیلی جذابه دوسش دارم

نقل قول [Sarina]

من ميميرم براشش

نقل قول [عاشق]

{text}
نقل قول: سیندرلا
{text}توی سریال توزیباییی خیلی جذابه دوسش دارم

چشماتو درویش کن ?

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود