Coffee-net.ir

لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [آرشیو]

1398 Calendar Wallpaper

بیوگرافی کیم وو بین

نام اصلی : کیم وو بین / Kim Woo-bin / 김우빈
تاریخ تولد : 16 جولای 1989
محل تولد : سئول
ملیت : کره جنوبى
حرفه : خواننده ، بازيگر ، مدل
سالهای فعالیت : 2009 تاکنون
قد : 188 سانتی متر 75 کیلوگرم وزن

بیوگرافی کیم وو بین 

زندگینامه
این بازیگر کار خود را با مدلینگ آغاز کرد و به عنوان مدل در بسیاری از شوهای لباس حضور داشت و پس از آن به بازیگری روی آورد.جالب است بدونید صمیمی ترین دوست کیم وو بین لی جونگ سوک هست. این ۲ در زمان مدل بودن با هم همکار بودن و دمر سریال مدرسه ۲۰۱۳ نیز به عنوان ۲ دوست با هم همبازی بودن.

بیوگرافی کیم وو بین 
معروف ترین کارهای این بازیگر سریال های مدرسه ۲۰۱۳ و سریال وارثان و فیلم سینمایی twenty  یا همون ۲۰ میباشد. کیم وو بین شاید موفق ترین بازیگر سریال وارثان بود و بدون شک هیچ کسی به غیر از او نمیتوانست آن نقش را به خوبی بازی کند. اما در این سریال زیر سایه ی لی مین هو قرار داشت ولی به نظر خیلی ها حتی قوی تر از لی مین هو هم در آن سریال بازی کرد. همچنین او بارها و بارها به برنامه ی رانینگ من دعوت شده و لحظات بسیار شادی رو واسه ی بینندگان اون برنامه به وجود آورده.
بیوگرافی کیم وو بین 
و اما مهمترین ویژگی کیم وو بین شاید فکر کنید این بازیگر چون در اکثر نقش هاش شخصیت خشنی داره در خارج از سریال ها نیز خشنه اما شخصیت حقیقی او کاملا با شخصیت داخل فیلم هایش متفاوته و این بازیگر در مهربونی تکه و به همه احترام میذاره. به چند نمونه اشاره میکنم.در سریال وارثان یک بار پارک شین های و کیم جی وون پایشان پیچ خورد و تنها کسی که با آن ها همدردی میکرد کیم ووبین بود و به اون ها دل گرمی میداد. یکی دیگر از بازیگران مرد سریال هم مریضی ای برایش پیش آمده بود و ووبین مدام پیگیر حال بود.

بیوگرافی کیم وو بین 
در یک نمونه ی دیگر یک بار کیم وو بین در حال ترک کشور در فرودگاه بود یکی از هواداران او در حالی که داشت از ووبین عکس میگرفت ناگهان به زمین افتاد. در این هنگام کیم وو بین بدون توجه به خبرنگاران و بادیگاردهایش سریعا به یاری اون هوادا رفت و او را با نهایت احترام از زمین بلند کرد و کیفش را به او داد.نمونه ی دیگر این که کیم وو بین در تمامی فن میتینگ هایش تا کمر برای هوادارانش خم میشود و نهایت احترام را به آن ها میگذارد و همیشه با مهربانی با آن ها رفتار میکند.

Filmography
2012     Runway Cop    
2013     Friend: The Great Legacy    
2014     The Con Artists    
2015     Twenty    
2016     Master

   
Television series
2011     Drama Special White Christmas    
Drama Special "Cupid Factory"     2011     
Vampire Idol     2011    
2012     A Gentleman's Dignity 
To the Beautiful You     2012    
School     2013 
2013     The Heirs   
2016     Uncontrollably Fond 


Web series
2014    Love Cells    

 

Music video
2010     Kiss     Sandara Park
2013     Don't Mess With Me    2EYES


Variety shows
2011     Korea's Next Top Model, Cycle 2 
2012     Lord of the Ring   
2012     Battle Between Women Who Cook
and Men Who Never Die     2012
2013     Running Man
Hello Counselor     2013
Hwasin – Controller of the Heart     2013 
Style Log: PLAY BOYZ     2013 
Mnet Wide Starcam     2013    
2014     M! Countdown   
2014     Four Sons and One Daughter
Running Man     2014
2015     Running Man


لطفا رای دهید !
(23 رای 5 از 5)

telegram share
نقل قول [لیلا]

قشنگه مثل لی مین هو قشنگه

نقل قول [Mahya]

الهی فداش بشم عشق من . به نظر من ووبین خیلی بهتر از لی مین هو هست

نقل قول [s]

سلام قصد بی احترامی ندارم اما من اصلا ازش خوشم نمیاد ولی بازم دستتون درد نکنه بخاطر اطلاعات و عکسا

نقل قول [xxx]

سلام بابت عکس ها و بیوگرافی ووبین که گذاشتین ازتون ممنونم ولی قابل توجه کسانی که میگن ووبین بده مین هو خوب یا مینهو بده ووبین عالی باید بگم که هردوشون دو بازیگر حرفه ای و عالی هستن هم از نظر اخلاق هم بازیشونتو سریالا به نظر من که هر کدوم جذابیت خودشو داره باتشکر

نقل قول [į̐τɑ͠c̝̚н͠į̐_ύc̝̚н͠į̐н͠ɑ͠]

واقعا بازیگر خیلی خوبیه...من از شخصیتش بازیگریش و همینطور شخصیت خود اصلیش واقعا خوشم میاد?به نظرم که اندازه جی چانگ ووک و لی مین هو خوب هست...در هر صورت واقعا بازگر عالیه???

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود