Coffee-net.ir

لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [آرشیو]

1399 Calendar Wallpaper

بیوگرافی کیم سونگ ریونگ

نام اصلی : کیم سونگ ریونگ / Kim Sung-ryung / 김성령
نام های دیگر : Kim Sung-ryoung
تاریخ تولد :  8 فوریه 1967
حرفه : بازیگر
سالهای فعالیت : 1988 تاکنون
همسر : Lee Ki-soo (1996 -حال)
فرزندان : 2 پسر
تحصیلات : Inha Institute of Technology - Computer Science
کمپانی اسپانسر : Yuleum Entertainment

 

زندگینامه

کیم سونگ ریونگ (متولد 8 فوریه 1967) یک بازیگر زن کره جنوبی است.پس از پیروزی در مسابقه های ملکه زیبایی کره در سال 1988 (بعدا به نمایندگی از کشور خود لقب دوشیزه جهان زیباترین دختر شایسته در سال 1989 را از آن خود کرد.)

بیوگرافی کیم سونگ ریونگ

کیم سونگ ریونگ ابتدا حرفه خود را به عنوان خبرنگار در برنامه KBS  که یک شبکه اخبار پرمخاطب است آغاز کرد. در سال 1991، او اولین بازیگری خود را در فیلم به یاد ماندنی چه کسی پنجه اژدها ایفا کرد هر چند او در دهه آینده در تلویزیون فعال تر شد.او در سال 2007 به تلویزیون بازگشت .

 

کیم با حمایت از نقش های قابل توجهی  چون فیلم سایه ها در کاخ، رنگین کمان چشم، پس از مشتری (2011برخورد منجر به مرگ (2014) و هدف (2014).باری دیگر در تلویزیون درخشید زمانی که وارد سن چهل سالگی شد در سال 2009 با بازی در سریال پر مخاطب تو زیبایی باری دیگر درخشید او 4 سال بعد در سال 2013 در سریال وارثان با بازی زیبای خود در کنار لی مین هو ستاره محبوب کره میلیون ها مخاطب را به خود جذب کردند.

 

Filmography
1991     Who Saw the Dragon's Claws?    
1992     A Room in the Woods    
2007     Shadows in the Palace    
Rainbow Eyes     2007    
2008     Our School's E.T.    
2010     The Servant    
2010     Into the Fire    
2011     The Client   
The Ugly Duckling     2012   
Code Name: Jackal     2012   
2014     The Target   
The Fatal Encounter     2014    


Television series
1992      Whale Hunting   
해뜰날      1992     
1993      Stormy Season   
Youth Theater      1993     
1996      Mountain  
Jo Gwang-jo      1996     
1998      A Very Special Trip       
The King and the Queen      1998     
Winners      1998     
MBC Best Theater "Happy Ending"      1998
King of the Wind      1998
Paper Crane      1998
2000      Juliet's Man  
MBC Best Theater "Summer Vacation"     2000     
Novel: The Mind of Governing the People     2000     
Gibbs' Family     2000     
2001     Empress Myeongseong   
This Is Love     2001    
2002     Drama City "아줌마밴드 결성사건"  
2003     Age of Warriors  
Garden of Eve     2001    
2004     Span Drama "The Snow Queen"    
My Mom Is a Superwoman"     2001    
Miss Kim's Million Dollar Quest     2001    
MBC Best Theater "Perfect Roommate"     2001    
Count of Myeongdong     2001    
2005     Don't Worry   
2006     My Love Dal-ja   
2007     Hometown Over the Hill  
Good Day to Love     2007    
How to Meet a Perfect Neighbor     2007    
2008     King Sejong the Great  
Iljimae     2008   
2009     Ja Myung Go   
You're Beautiful     2009    
2010     Definitely Neighbors   
2011     What's Up?   
2012     할 수 있는 자가 구하라   
2013     Yawang   
The Heirs     2013    
2015     Queen's Flower  
2016     Mrs. Cop 2    


Variety show
1988     Entertainment Weekly         
1991     Delightful Studio       
1995     명사가요 초대석        
2013     Woman Show        
2014     My Tutor Friend       
2015     Running Man  


Theater
1991     A Woman's Choice    
1992     The Merchant of Venice 
2005     Art   
2008     Melodrama 
2014     Miss France   


Radio program
1993     Joyful Afternoon with Park Se-min and Kim Sung-ryung     CBS-AM
1995     Music Salon with Kim Sung-ryung     MBC-FM


لطفا رای دهید !
(9 رای 5 از 5)

telegram share
نقل قول [مارتا]

واقعا صورت خوش ساختی داره ماشالله

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود