لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [مشاهده تمام لینک ها]



فایل استـور : غیرفعال سازی آپدیت های ویندوز 10

عنوان برنامه : غیرفعال سازی آپدیت های خودکار ویندوز 10
قیمت : 10,000 ریال
نوع فایل : ستاپ(نصب کننده)

توضیحات مختصر : یکی از مشکلات کاربران خصوصا کاربران ایرانی قابلیت جدیدی است که در ویندوز 10 قرار داده شده و آن هم قابلیت  بروزرسانی خودکار آپدیت های ویندوز 10 می باشد. آپدیت ها در پس زمینه ویندوز بدون اطلاع کاربر دانلود می شود و امکان غیرفعال سازی آن در ویندوز فراهم نشده که موجب مصرف زیاد پهنای باند اینترنت می شود ، برای همین در این مطلب از سایت کافی نت IR نرم افزار کم حجم و کاربردی را به شما معرفی می کنیم که براحتی آپدیت خودکار ویندوز 10 را غیر فعال نمایید.



بیوگرافی کو هائه سان +عکس

نام اصلی : کو هائه سان / Ku Hye-sun / 구혜선
نام های دیگر : Goo Hye-sun, Koo Hye-sun
تاریخ تولد :  ۹ اوت ۱۹۸۴ ‏(۳۲ سال)
محل تولد : سئول
ملیت : کره جنوبى
پیشه : بازیگر، خواننده، مدل، نويسنده، کارگردان، نمايشنامه نويس
سال فعالیت رسمی : 2002 تاکنون
دانشگاه : Sungkyunkwan University
همسر : آن جائه هیون (2016 تاکنون)
کمپانی : YG Entertainment
قد : 163 - وزن : 42

 

زندگینامه

کو هائه سان (به کره ای:구혜선) (به انگلیسی: Ku Hye-sun) (زادهٔ ۹ نوامبر ۱۹۸۴) بازیگر، خواننده، مدل کره ای است. کو هائه سان بخاطر بازی در نقش گوم جاندی در سریال پسران فراتر از گل ها مشهور شده است.

کوهائه سان در 9 نوامبر 1984 در اینچئون، کره ی جنوبی متولد شد.او یکی از مشهورترین بازیگران کره جنوبی است که علاوه بر بازیگری، خوانندگی، کارگردانی و مدلینگ را نیز دنبال می کند.وی از سال 2005 فعالیت جدی بازیگری خود را با بازی در مجموعه nonstop شروع کرد اما بعد از بازی در مجموعه پسران فراتر از گل شهرت او چندین برابر شد. در سریال دل پاک او توانست علاوه بر بازی در این سریال نخستین تجربه رسمی خوانندگی خود را در موسیقی متن این سربال بدست آورد .

پس از آن او با بازی در سریال پادشاه و من، که مدت ها باب میل شبکه آریرانگ بود و دست از تبلیغ آن برنمیداشت، توانست اندکی بر محبوبیت خود بیفزاید. از دیگر سریال های او می توان به مراقب ما باش کاپیتان و موزیکال را نام برد.کو هائه سان تا به حال تنها یک تجربه بازیگری در فیلم سینمایی داشته و آن مربوط به فیلم یورش ماه آگوست است که توانست با حضور در آن در سال 2007 جایزه بهترین بازیگر زن جشنواره 2007 اس بی اس را به خود اختصاص دهد.

او با توجه به ذوق نویسندگی اش توانست کتابی با عنوان تانگو منتشر کند، موضوع این کتاب در مورد داستان دختری است که همزمان عاشق 3 پسر می شود. این کتاب با توجه به شهرت کو هی سان به چنان درصد فروشی رسید که توانست نام یکی از پرفروش ترین کتاب های کره را به خود اختصاص دهد.

Filmography
2004     Nonstop 5    
Drama City – Anagram     2004   
2005     Drama City – Everybody Cha Cha Cha
Ballad of Seodong     2005    
2006     Pure in Heart   
2007     The King and I 
2008     Strongest Chil Woo 
2009     Boys Over Flowers 
2010     Ku Cine 
2011     The Musical
2012     Take Care of Us, Captain   
Absolute Darling     2012    
2014     Heo Nanseolheon
Documentary narrator     2014
Herself     2014    
Angel Eyes     2014    
2015     Blood    
2016     The Legendary Tycoon  


Film
2007     August Rush  
2014     Daughter   


Variety show
2004     Rival        
Brain Survivor     2004        
2005     X-Man    
Happy Shares Company     2005    
2006     Ya Shim Man Man 
Happy Together Friends     2006        
2008     Change 
2009     Happy Together 
2014     Running Man   
The Return of Superman     2014    
2015     Happy Together


Music video
2002     "We Match Quite Well" 
2004     "The Reason I Close My Eyes" 
2006     "Forget You"  
2007     "Yesterday Is Different from Today"  
2010     "Touch Your Heart"  
2010     "Brown Hair"  
2012     "Marry Me"
2013     "With Laughter or with Tears"
2013     "It's You"  
2013     "Happy"
2014     "She's So High"   
2015     "After 10 Years 100 Years"   
2015     " A Day Without Sound"   

 

رمز فایل فشرده

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود