Coffee-net.ir

لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [آرشیو]

1399 Calendar Wallpaper

بیوگرافی چا سئونگ وون

نام اصلی : چا سئونگ وون / cha seung won / 차승원
تاریخ تولد :  ۷ ژوئن ۱۹۷۰ ‏
محل تولد : آنیانگ، گیونگی، کره جنوبی
ملیت : کره جنوبى Republic of Korea
پیشه : بازیگر و مدل
سال فعالیت رسمی : 1997 تاکنون
شرکت :  YG Entertainment
همسر : لى سو جين (m. 1992)

 

زندگینامه
چا سئونگ وون (انگلیسی: Cha Seung-won؛ زادهٔ ۷ ژوئن ۱۹۷۰) یک هنرپیشه، و بازیگر سینما اهل کره جنوبی است.فیلم یک روز با پسرم در شبکه نمایش پخش شد.
Cha Seung-won ( متولد 7 جون 1970) بازیگر و مدل سابق کــــــره جنوبی هستش. Cha Seung-won در دانشگاه Sungkyunkwan تحصیل کرد و در سال 1988 به عنوان مدل ،حرفه ی خودش رو با موفقیت شروع کرد. اون در مجموعه ی طــنز تلویزیونیه York Story بازی کرده بود که درواقع باعث هموار شدن مسیرش برای بازی در اولین فیلمش شد.

اگرچه که اولین فیلم سینماییش Holiday In Seoul ساخته ی سال 1997 بود و بعد از اون ، بازی در نقشهای متعدد، هیچ کدوم نتونستن موقعیت Cha رو به عنوان یک ستاره ی بزرگ تثبیت کنند. اون بلاخره در سال 2000 با بازیش در نقش یک جانیه آتش افروز در فیلم Libera Me توجه ها رو به خودش جلب کرد. تابستان سال بعد، موفقیت فیلم کمدیه Kick the Moon ( بافروش بیش از 4.3 میلیون بلیطــ) جای Cha رو با ظـاهر قوی و مردونه ش به عنوان بازیگر اصلی در صنعت سینما مستحکم کرد.

اوایل سال 2003 ، Cha در فیلم My Teacher, Mr. Kim نقش نسبتا جدی تری رو به عنوان معلم فاســدی که به یک مدرسه ی روستایی منتقل شده ، بازی کرد.این فیلم 2.4 میلیون فروش کرد و همه به خاطـــر تواناییه بازیگریه Cha ، اون رو تحسین کردن (Cha بعدها و درسال 2007 ، دوباره با کارگردان این فیلم یعنی Jang Gyu-seong برای فیلم کمدیه Small Town Rivals همکاری داشته)نقش بعدیش در فیلم Ghost House بود. این فیلم کمدیه موفق درباره ی مردی بود که خانه ی آرزوهاش رو میخره ولی متوجه میشه که خانه تحت سلطـــه ی روح زن جوانی هستش.

سال 2005 ، Cha بازی در نقش کمدی رو که با اون شناخته شده بود کنار میزاره و در فیلم ترسناک تاریخیه Blood Rain حضور پیدا میکنه.تبلیغات موفقیت آمیز و غیرمنتظـره ی فیلم ، محبوبیت Cha رو بین تماشاگران کــــــره ای تایید میکنه.اون بعدا توانایه بالقوه ی خودش رو در فیلم Murder, Take One به کارگردانیه Jang Jin ( همینطـــور به اسم The Big Scene هم شناخته شده) ثابت کرد.

Cha اولین فیلم عاشــقانه – احساسیه خودش رو در سال 2006 و در فیلم Over the Border بازی کرد .سال 2007 ، Cha در فیلم My Son بازی کرد، اون درباره ی بازی در این فیلم گفت که تجربیاتش به عنوان پدر خیلی در بازیش بهش کمک کرده.فیلمهای بعدیه Cha به ترتیب Eye for an Eye درسال 2008 و Secret در سال 2009 بود.درسال 2009، Cha با بازی در سریالCity Hall به تلویزیون برگشت. نویسنده ی این سریال Kim Eun-sook بوده.

این سریال داستان زندگیه کارمند رده پایین دولت رو بازگو میکنه که جوان ترین شهردار شهر خیالیه Inju میشه و طـــــــی ماجـــــراهایی عاشــق قائم مقام بلند پروازش میشه.Cha Seung-won درواقع بعد از شش سال دوری از صفحه ی کوچک تلویزیونها ، با این سریال دوباره برگشت.سال 2010 سال پرکاری برای Cha به حساب می اومد. اون در این سال، در دو فیلم اکشن Blades of Blood و فیلم جنگیه  Into the Fire و همینطـــــــور سریال جاسوسیه Athena: Goddess of War نقش آفرینی کرد.

Athena بعد از فیلم برداری در نقاطـــــــ مختلف جهان مثل ایتالیا، نیوزیلند، ژاپن و آمریکا، در دسامبر سال 2010 به نمایش دراومد.Athena درواقع برگرفته از سریال Iris بود و از این طـــــــریق تونستن شخصیتهای سریال Iris رودوباره از طـــــــریق داستان بازسازی کنن.

سال 2011، در سریال کمدی عاشــقانه ی The Greatest Love نقش یک فوق ستاره ی متکبر به اسم "Dokko Jin" رو بازی کرد که بازیش در این سریال جوایز متعددی رو براش به همراه داشت.Cha در سال 2012 با بازی درنمایشنامه ی Bring Me My Chariot of Fire درکنار بازیگران ژاپنی Tsuyoshi Kusanagi و Ryoko Hirosue و Teruyuki Kagawa و همینطـــــــور بازیگر کهنه کار کــــــره ای Kim Eung-soo روی صحــنه ی تاتر کارش رو شروع کرد.این یک نمایشنامه ی تاریخی مربوطـــــــ به اوایل سالهای 1900 بوده و موضوع اصلی بیشتر درباره ی دوستیه هنرمندان کــــــره و ژاپن بوده که برای زنده نگه داشتن هنرهای سنتیه کــــــره باهم کار میکردند.

زندگی شخصی
در سال 1989 ، Cha وقتی هجده ساله و دانشجوی سال اول دانشگاه بود ، ازدواج کرد.اون و زنش Lee Soo-jin صاحب دو فرزند شدن، یک پسر به اسم Cha No-ah ( متولد 1989 ) و یک دختر به اسم Cha Ye-ni( متولد سال 2003) 3 آگوست سال 2013 ، بعد از متهم شدن پسرش به خاطــر تجــاوز به دختر نوجوانی، Cha در اکانت Me2day خودش یک نامه ی معذرت خواهی رسمی رو منتشر کرد.Cha No-ah یه بازیکن گیمر آنلاین حرفه ای بوده ولی به خاطــر مصرف ماریجوانا از تیم LG-IM حذف شد.

 

Filmography
1997     Holiday in Seoul  
1998     If the Sun Rises in the West
1999     Ghost in Love
Attack the Gas Station     1999   
Fin de Siecle     1999   
2000     Black Honeymoon  
Libera Me     2000   
2001     Kick the Moon   
2002     Break Out   
Jail Breakers     2002   
2003     My Teacher, Mr. Kim   
2004     Ghost House  
Lovely Rivals     2004   
2005     Blood Rain   
Murder, Take One     2005   
2006     Over the Border   
2007     Small Town Rivals   
My Son     2007   
2008     Eye for an Eye   
2009     Secret  
2010     Blades of Blood   
2010     Into the Fire   
2014     Man on High Heels   
2015     Minions  
2016     The Map Against The World 
2018     Believer
2019     Cheer Up, Mr. Lee
2020     Sinkhole

بیوگرافی چا سئونگ وون
Television series
1997     New York Story
1998     Song of the Wind 
Woman vs. Woman     1998   
Run Barefoot     1998   
Shy Lovers     1998   
Angel's Kiss     1998   
1999     Roses and Bean Sprouts  
Sunday Best "Someone Is Watching Me"     1999   
Woman on Top     1999   
Love Story "Message"    1999   
2003     Bodyguard 
2009     City Hall   
2010     Athena: Goddess of War 
2011     The Greatest Love 
2014     You're All Surrounded 
2015     Splendid Politics   
2017     A Korean Odyssey 

بیوگرافی چا سئونگ وون
Variety shows
1998    Lee Seung-yeon's Say Say Say 
GO! Our Heaven    1998  
Kim Hye-soo Plus You    1998  
Music Camp    1998  
2006    Cha Seung-won's Health Club
2009    Family Outing 
2014    Infinity Challenge  
2015    Three Meals a Day: Fishing Village  
2016    Three Meals a Day: Gochang Village  
2016    Running Man   
2019    Korean Hostel in Spain
2020    Three Meals a Day: Fishing Village 5 

بیوگرافی چا سئونگ وون
Music video appearances
1998     "Even if the World Fools You"  
1998     "Poison"
2000     "I am a Man"   
2001     "I Love You"   
2002     "In My Heart"  
2003     Project X
2008     "Rain Shower"  
2011     "Cry Cry"  
2012     "Lovey Dovey"
2012     "I'm Sorry"

2017     "Beautiful"


لطفا رای دهید !
(26 رای 5 از 5)

telegram share
نقل قول [nassim]

سلام لطفا اطلاعات را بروز کنید با تشکر فراوان

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود