Coffee-net.ir

لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [آرشیو]

1399 Calendar Wallpaper

بیوگرافی جو این سونگ

نام اصلی : جو این سونگ Jo In-sung
تاریخ تولد : 28 جولای 1981
محل تولد : Seoul, South Korea
نام های دیگر : Zo In-sung    
پیشه : بازیگر
سال های فعالیت : 1998 تاکنون
کمپانی : IOK Company

 

زندگینامه

جو این سونگ متولد 6 مرداد 1360 در سئول بازیگر مطرح اهل کره جنوبی می باشد وی از سال 1998 تاکنون مشغول فعالیت است.قد جو این سونگ 189 سانتی متر است او بیشتر به خاطر بازی در فیلم های کلاسیک در سال 2003 و به خاطر بازی در سریال های آنچه در بالی اتفاق افتاد (2004),کارناوال کثیف (2006),گل یخ زده (2008),ضربات باد آن زمستان (2013),اشکالی نداره این عشقه (2014) و سریال پادشاه (2017) شناخته شده است.

 

1998-2002: شروع و افزایش شهرت
جو اولین سرگرمی خود را در سال 1998 به عنوان یک مدل برای لباسبا نام تجاری Ziozia آغاز کرد و در سال 2000 او با بازی در سریال مدرسه نوجوانان 3 و در فصل دوم سریال sitcom nonstop کار خود را شروع کرد.او اولین بار با نقش حمایت کننده ای در نمایشنامه تلویزیونی "پیانو" در سال 2001، با همکاری "Go Soo" و "کیم هونول"، نقش داشت. سپس او نخستین نقش خود را در سال 2002 به عنوان بازیگر بیسواد در شلیک ستارگان مقابل جون دو-یون بازی کرد. در همان سال، او در فیلم توالت عمومی فیلم خود را معرفی کرد. او همچنین در چندین ویدیو موزیک از گروه محبوب خواننده پسر g.o.d حضور داشت، که در آن زمان نیز توسط SidusHQ اداره می شد و توسط یونگ وو سونگ، ستاره ی آینده ی او در The King کارگردانی شد.

 

2003-2008: محبوبیت اصلی
در سال 2003، جو در سه فیلم عاشقانه، از جمله Kwak Jae-yong's The Classic با Son Ye-jin و Jo Seung-woo  هم بازی شد.

در سال 2004، او به همراه ملودرامای که در بالی، همراه با جی-هون و So Ji-sub برگزار شد، به تلویزیون بازگشت. آنچه در بالی اتفاق افتاد یک موفقیت بزرگ بود، قسمت نهایی آن به 39.7٪ رسید. جو بهترین بازیگری را در جوایز هنر Baeksang و SBS به دست آورد.در سال 2005، او در مقابل بازگشت Go Hyun-jung در فیلم "بازگشت به رویای بهاری"، بازسازی نمایشنامه "Hoshi no Kinka" ("سکه های بهشت") به نمایش درآمد.

او با کارگردان مشهور Yoo Ha در دو فیلم بعدی خود همکاری کرد: کارناوال کثیف در سال 2006، که در آن او یک گانگستر کوچک زمانبندی کارزیستی بود که زندگی شادتری را دنبال می کرد؛ و گل یخ زده در سال 2008 داستان یک دوره Goryeo بود که شخصیت محافظ سلطنتی را داشت و در یک مثلث عشق بین پادشاه و ملکه قرار گرفت. در سال 2008، او در دو قسمت از کمدی کمیته MBC نمایش چالشی Infinite در 15 و 22 مارس ظاهر شد. این قسمت ها مربوط به آموزش کشتی برای تشویق تیم ملی کره جنوبی قبل از بازی های المپیک 2008 پکن بود.

 

2009-2012: استخدام
در 7 آوریل 2009، جوی برای دو ساله خدمت اجباری رفت او گزارش کرد که به پیروی از پدرش که به عنوان یک افسر غیرمستقیم مشغول به کار بود می خواست عضو نیروی هوایی بشود. او 25 ماه در نیروی هوایی و گروه نظامی نیروی هوایی خدمت کرده است و در تاریخ 4 می 2011 آزاد شد.پس از انقضای قراردادش با SidusHQ آژانس استقراء، Jo به شرکت IOK در مارس 2012 پیوست.

 

2013-حال
در سال 2013، او در ملودرام آن زمستان، Wind Blows در کنار آهنگ Hye-kyo، بازسازی از نمایشنامه ژاپنی Ai Nante Irane Yo، Natsu ("من نیازی به عشق، تابستان") ندارم انجام داد. درام در طول زمان اجرای ، شماره یك جدول بود و همه Jo و Song برای اجرای خوبی که داشتند ستایش كردند. یک سال بعد، جو دوباره با نویسنده و مدیر زمستان در ملودرام پزشکی SBS پیوست. این خوب است، این عشق در مقابل Gong Hyo-jin را بازی کرد. جو جایزه بزرگ Daesang  بالاترین افتخار برای تلویزیون در APAN را بدست اورد.

در سال 2016، جو به عنوان سفیر خدمات مالیاتی ملی در کنار چوی جی وو انتخاب شد.
در سال 2017، جو فیلم پادشاه را که به کارگردانی معروف هان جی ریم بود همراه با یونگ وو سونگ به اتمام رسانید و در همان سال، او در فیلم تاریخی آنسی شهر بازی کرد.

 

Filmography
2002     Public Toilet   
2003     Madeleine  
The Classic     2003   
Love Impossible     2003   
2006     A Dirty Carnival  
2008     A Frozen Flower
2017     The King
2018     Ansi City   

 

Television drama
2000     School 3
New Nonstop     2000    
2001     "Love Me Tender"
Like a Pure Comic"     2001    
Piano      2001
2002     Daemang Great Ambition
Shoot for the Stars     2002
2004     What Happened in Bali 
2005     Spring Day 
2013     That Winter, the Wind Blows
2014     It's Okay, That's Love
2016     Dear My Friends


لطفا رای دهید !
(28 رای 5 از 5)

telegram share
نقل قول [سارینا]

واقعا یه بازیگر جذاب خوش تیپ و همه فن حریف و کاری میکنه که هر نقش مقابلی باهاش مچ شه و طوری تو هر نقش میشه که انگار زندگی خودشه ...مخصوصا سریال مشکلی نیس این عشقه و روزهای بهاری...

نقل قول [ساینا]

واقعا چرا بازیگر ب این خوبی از 2005تا 2013بازی نکرددددد؟؟؟؟؟چرا کم بازی میکنه این اوپااااا؟؟؟

نقل قول [رویسو_کیونگسولاور]

عالیه این مرد عالی مخصوصا تو سریال مشکلی نیست این عشقه در کنار کیونگسو جانم خوش درخشید

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود