Coffee-net.ir

لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [آرشیو]

1399 Calendar Wallpaper

بیوگرافی سونگ جی هیو

بیوگرافی سونگ جی هیو

نام اصلی : سونگ جی هیو / 천성임 / Song Ji Hyo
تاریخ تولد : ۱۵ اوت ۱۹۸۱
محل تولد : پهانگ، کره جنوبی
محل سکونت : گویانگ
شغل : بازیگر و مدل
سال‌های فعالیت : ۲۰۰۱ تاکنون
کمپانی اسپانسر : C-JeS Entertainment
قد : ۱۶۸ cm _ وزن : ۴۶ کیلوگرم

 

زندگینامه

سونگ جی هیو (متولد ۱۵ اوت ۱۹۸۱ میلادی) مدل و مجری و بازیگر کره‌ای است.او در سال ۲۰۰۶ با نقش رقاصه مین هیو در سریال روزگار شاهزاده مطرح شد؛ و بانقش قابل توجه خود در سریال افسانه جومونگ به نام بانو یی سویا همسر امپراتور جومونگ و مادر شاهزاده یوری در خیلی از کشورهای جهان از جمله ایران به شهرت رسید.او یکی از محبوبترین بازیگران زن کره‌ای در هنگ کنگ و سنگاپور است.سونگ جی هیو در سال ۲۰۰۸ در فیلم یک گل یخ‌زده بازی کرد. از آثار مطرح دیگر او سریال دایره جنایی (سریال کره‌ای) در سال ۲۰۱۱ در کنار سونگ ایل گوک و فیلم شغال می‌آید در سال ۲۰۱۲ است.فیلم جهان جدید ساخت سال ۲۰۱۳ با جضور جی هیو از شبکه نمایش پخش شده است.
بیوگرافی سونگ جی هیو
او کار خود را به عنوان مجری برنامه‌های تلویزیونی از سال ۲۰۰۴ آغاز کرد. از سال ۲۰۱۰ تاکنون در نمایش تلویزیونی پرطرفدار برنامه تلویزیونی مرد دونده به عنوان مجری به اجرای برنامه می‌پردازد. همچنین در سال ۲۰۱۲ در نمایش تلویزیونی شبکه SBS به نام قویدل و در سال ۲۰۱۳ در نمایش تلویزیونی HAPPY TOGETHER به اجرا پرداخت.

جوایز
در سال  ۲۰۰۵ به عنوان ستاره جوان به جایزه شبکه SBS مفتخر گشت.
در سال  ۲۰۱۰ برنده جایزه ماهی طلایی شبکه Mbc شد.
در سال  ۲۰۱۱ به خاطر بازی در سریال دایره جنایی برنده جایزه بهترین بازیگر شبکه Kbs شد
در سال  ۲۰۱۲ به همراه کانگ گری عنوان زوج برتر تلویزیونی شبکه Sbs برای برنامه Running man شد.

بیوگرافی سونگ جی هیو
Filmography
2003     Whispering Corridors: Wishing Stairs      
2004     Some      
2008     A Frozen Flower     
2011     Late Blossom     
2012     Code Name: Jackal     
2013     Maritime Police Marco
New World     2013         
2016     Duan Yu Rong   
Super Express     2016    

2018     What a Man Wants 
Unstoppable     2018
2019     Daughter


Television series
2002     Age of Innocence   
2006     Princess Hours
Jumong      MBC
2011     Detectives in Trouble
Gyebaek     2011    
2013     Heaven's Order: The Fugitive of Joseon
2014     Emergency Couple 
2015     The Girl Who Sees Smells
Ex-Girlfriend Club     2015    
2016     My Wife's Having an Affair this Week
Entourage     2016    


لطفا رای دهید !
(14 رای 5 از 5)

telegram share

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود