Coffee-net.ir

لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [آرشیو]

1399 Calendar Wallpaper

بیوگرافی مین هیو رین

بیوگرافی مین هیو رین

نام اصلی : جونگ ایون ران Jung Eun-ran
نام مستعار : مین هیو رین Min Hyo-rin
تاریخ تولد : 5 فوریه 1986
محل تولد : Daegu, South Korea
حرفه : بازیگر . خواننده
سال های فعالیت : 2006 تاکنون
کمپانی : JYP Entertainment

بیوگرافی مین هیو رین

زندگینامه

یونگ یون-RAN (متولد 5 فوریه 1986)، که با نام مستعار هیو رین شناخته شده است، یک بازیگر، مدل و خواننده کره جنوبی است.

 

بیوگرافی مین هیو رین

Filmography
2011    Age of Milk
Sunny    2011
2012    The Grand Heist
A Millionaire on the Run    2012
2015    Twenty
2016    Was Will
2018    Uhm Bok-dong
بیوگرافی مین هیو رین
Television series
2009    Triple
2010    Dr. Champ
2011    Romance Town
2015    Persevere, Goo Hae-ra  
2017    The Happy Loner


لطفا رای دهید !
(16 رای 5 از 5)

telegram share

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود