لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [مشاهده تمام لینک ها]

Firefox Quantum
Pot Player Download


فایل استـور : پروژه افترافکت لوگو طلایی GOLD Logo

پروژه آماده افتر افکت لوگو طلایی

دانلود پروژه افترافکت لوگو طلایی GOLD Logo این پروژه آماده افترافکت از پلاگین Trapcode Particular v2.2.2 برای طلایی نمودن متن شما استفاده می کند. نتیجه کار شما را شگفت زده خواهد کرد و از آن می توانید برای تولید دمو لوگو شرکت ها استفاده کنید. بر روی افترافکت CS5 به بالا قابل اجرا بوده و کیفیت خروجی طبق تنظیمات شما می تواند UHD 4K (4096 x 2160) and FULL HD (1920 x 1080) باشد. مدت پروژه 20 ثانیه و ویدئو آموزشی نیز برای راهنمایی شما قرار داده شده است. لازم به ذکر است این پروژه در مارکت شرکت 18 دلار فروخته می شود.


بیوگرافی نام بورا +عکس

نام اصلی : نام بورا Nam Bo-ra
تاریخ تولد : ۲۷ نوامبر ۱۹۸۹
محل تولد : کره جنوبى
تحصیل : دانشگاه دونگ دوک - Broadcasting
شغل : بازيگر و مدل
سال‌های فعالیت : 2006–تاکنون
کمپانی : HB Entertainment

 

زندگینامه

نام بورا (به انگلیسی: Nam Bora) (زاده ۲۷ نوامبر ۱۹۸۹) بازیگر کره‌ای است فارغ التحصیل رشته رادیو و تلویزیون از بخش هنری دانشگاه بانوان دونگدوک است.فعالیت هنری خود را از سال ۲۰۰۶ شروع کرده و در چندین فیلم و سریال از جمله  آفتابی، گریه نکن مامان، جاده شماره ۱، کوسه، فقط عشق و … به بازی پرداخته است.
در سال ۲۰۱۲ و سریال افسانه خورشید و ماه در نقش دختر امپراطور و خواهر کوچکتر شاهزاده لی هون ظاهر شد. به عنوان یک کودک، او عاشق برادر بزرگتر یئون وو یعنی یئوم می شود و می خواهد با او ازدواج کند، به همین دلیل سعی در ایجاد دوستی نزدیک با یئون وو دارد. او بعد از مرگ یئون وو به خواسته خود می رسد…

 

Filmography
2010     Death Bell 2        
I Saw the Devil     2010        
2011     Sunny        
2012     Howling     
Horror Stories     2012
Don't Cry, Mommy     2012    
2013     The Suspect     

   
Television series  
2006     Look Back With a Smile 
2010     Road No. 1 
Drama Special "Last Flashman"    2010    
Once Upon a Time in Saengchori     2010    
2011     Glory Jane 
2012     Moon Embracing the Sun 
2013     Shark
Drama Special "The Memory in My Old Wallet"    2013    
Give Love Away     2013    
2014     Only Love
2015     My Heart Twinkle Twinkle  
KBS Web Drama Special: Love Detective Sherlock K     2015    


Variety show
2005     Chorus of Angels (Sunday Sunday Night) 
2008     날아라 슛돌이 4기
2013     Dancing with the Stars: Season 3 
2015     Running Man - Episode 262 

ستاره (1)
لطفا رای دهید!

رمز فایل فشرده

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود