لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [آرشیو]

1398 Calendar Wallpaper

بیوگرافی هان جی مین +عکس

نام اصلی : هان جی مین Han Ji-min
زمینه فعالیت : بازیگر و مدل
تاریخ تولد : ۵ نوامبر ۱۹۸۲
محل تولد : سئول
ملیت : کره جنوبی
نام های دیگر : 한지민
سال‌های فعالیت : از ۲۰۰۳ تا کنون 

 

زندگینامه

هان جی مین (زاده ۵ نوامبر ۱۹۸۲) بازیگر و مدل کره جنوبی است. از جمله نقش‌های او نقش شیم بی در سریال جواهری در قصر و سونگ یون در ایسان است.او بیشتر علاقه مند است در نقش های کمدی و کلاسیک و انتقام جویانه پزشکی زنانه ایفای نقش کند.فیلم برخورد مرگبار محصول سال 2014 از شبکه سه سیما پخش شده است.

 

Television series
2003     All In
Good Person     2003    
Dae Jang Geum     2003    
2004     Deja vu
2005     Memory
Resurrection     2005    
2006     Wolf   
Great Inheritance     2006    
Super Rookie Ranger     2006    
2007     Capital Scandal 
Yi San     2007    
2009     Cain and Abel 
2011     Padam Padam... The Sound of His and Her Heartbeats
2012     Rooftop Prince
2015     Hyde, Jekyll, Me
2016     Dramaworld
Jealousy Incarnate     2016    


Filmography
2005     The Act 1, Chapter 2
Blue Swallow     2005        
2007     The Cut       
2011     Detective K: Secret of the Virtuous Widow        
2012     Ending Note
2014     The Plan Man     
The Fatal Encounter     2014        
2015     Salut d'Amour     
2016     The Age of Shadows     
2017     Miss Baek        


لطفا رای دهید !
(5 رای 5 از 5)

در صورتی که با استخراج فایل فشرده با مشکل مواجه شدید جدیدترین نسخه برنامه WinRAR را نصب کنید. لازم به ذکر است پسورد کلیه فایل های فشرده شده www.coffe-net.ir با حروف کوچک می باشد.

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود