لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [آرشیو]

1398 Calendar Wallpaper

بیوگرافی هونگ جونگ هیون +عکس

نام اصلی : هونگ جونگ هیون Hong Jong-hyun
تاریخ تولد : ۷ ژانویهٔ ۱۹۹۰ ‏(۲۷ سال)
محل تولد : سئول . کره جنوبی
حرفه : بازیگر . مدل
سال‌های فعالیت : ۲۰۰۷–اکنون

 

زندگینامه

هونگ جونگ-هیون (انگلیسی: Hong Jong-hyun؛ زادهٔ ۷ ژانویهٔ ۱۹۹۰) یک هنرپیشه اهل کره جنوبی است. وی از سال ۲۰۰۷ میلادی تاکنون مشغول فعالیت بوده‌است.از فیلم‌ها یا برنامه‌های تلویزیونی که وی در آن نقش داشته است می‌توان به مامان اشاره کرد.

Television series
2009     Heading to the Ground 
2010     Oh! My Lady  
Jungle Fish 2     2010    
2011     White Christmas   
Warrior Baek Dong-soo     2011    
Vampire Idol     2011    
2012     Wild Romance    
Hero     2012    
Dear You     2012    
Jeon Woo-chi     2012    
2013     Dating Agency: Cyrano   
2014     Her Lovely Heels  
Drama Special     2014    
The Reason I'm Getting Married     2014    
Mama     2014    
2015     Yoo-mi's Room   
Ivory Tower     2015    
2016     Moon Lovers: Scarlet Heart Ryeo   
2017     The King Loves 


Filmography
2008     Lovers   
A Frozen Flower     2008        
2009     One Step More to the Sea       
2010     Ghost-Be With Me
2015     Enemies In-Law       
Alice: Boy from Wonderland    2015   


لطفا رای دهید !
(8 رای 5 از 5)

در صورتی که با استخراج فایل فشرده با مشکل مواجه شدید جدیدترین نسخه برنامه WinRAR را نصب کنید. لازم به ذکر است پسورد کلیه فایل های فشرده شده www.coffe-net.ir با حروف کوچک می باشد.

نقل قول [sahra]

احیانا جونگ هیون سریالی با جونگ سو مین(دختره توی بوسه شیطنت آمیز) بازی کرده؟؟؟

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود