لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [مشاهده تمام لینک ها]



بیوگرافی یو سئونگ هو +عکس

نام اصلی : یو سئونگ هو Yoo Seung-ho
تاریخ تولد : ۱۷ اوت ۱۹۹۳ ‏(۲۳ سال)
محل تولد : اینچئون, کره جنوبی
شغل : بازیگر
سال‌های فعالیت : ۱۹۹۹ تاکنون
شرکت : San Entertainment  

 

زندگینامه

یو سئونگ هو (متولد ۱۷ آگوست ۱۹۹۳) , بازیگر اهل کرهٔ جنوبی است. سئونگ هو کار خود را با سریال تلویزیونی Daddy Fish و همینطور فیلم سینمایی The Way Home شروع کرد. بعد از آن در سریالهای تلویزیونیه Love Letter و Sad Love Story و The Legend حضور پیدا کرد. در The Legend اون نقش نوجوانی Damdeok روبازی کرده بود. در سال ۲۰۰۸، سئونگ هو در کنار باقی هنرمندان مثل پارک جین یانگ و جکی چان و گروه Wonder Girls و بسیاری دیگر از هنرمندان برای حمایت از زمین لرزهٔ سیچان سال ۲۰۰۸ در پروژهٔ I Love Asia شرکت کرد.

زندگی هنری
آغازگر فعالیت‌های یوسئونگ هو، شرکت او در یک آژانس تجاری با نام n016 در سال ۱۹۹۶ بود. هنگامی که او هفت سال سن بیشتر نداشت حرفهٔ خود را به عنوان یک بازیگر کودک در سال ۲۰۰۲ اغاز کرد و دراولین سریال کره‌ای خود به ایفای نقش پرداخت. اما سریال The Way Home'اولین فعالیت او بود که باعث درخشش کم نطیر او در دنیای بازیگری شد. او در این سریال نقش یک پسر شهرستانی را داشت که درگیر ودار درک معنای زندگی بود و با مادربزرگ نیمه شنوای خود روزگار می‌گذراند. این فیلم اگرچه بودجهٔ کمی را به خود اختصاص داده بود اما با جذب ۴ میلیون مخاطب به خوبی درخشید.

پس از آن یو به ترتیب در سریال‌های "Korea's Younger Brother"و (Heart Is... (2006 ایفای نقش کرد. Heart Is... دربارهٔ علاقهٔ یک پسر جوان به سگ موردعلاقه اش است.(Unforgettable (2008 هم نام دیگر اثر اوست که در داستان این درام به کودکان یک جزیرهٔ دورافتاده برمیگردد که در دههٔ ۱۹۷۰ مجبورند تا برای گذران زندگی در یک کارخانهٔ آبنبات سازی در سئول مشغول به کار شوند.

او هم چنان کار خود را در تلویزیون با درخشش در سریال Magic Warriors Mir & Gaon 2005، ادامه داد. سریالی که از سحر و جادو و ماجراجویی‌های کودکانه حکایت داشت. او در طی یک سال توانست دوستان هم سن و سال خود را با بازی در سریال‌ها و نقش‌های زیر پیدا کند و سال‌های سال همکاری خود را با آنان ادامه دهد: Yi Sun-sin در Immortal Admiral Yi Sun-sin 2004, سئونگ‌جونگ چوسان در The King and I 2007, در گوآنگ گائتو بزرگ در افسانه (درام کره‌ای) 2007.

در سال ۲۰۰۹ او درنقش یک نوجوان یاغی با سرطان کلیه درخشید که پدرخوانده اش معتاد به الکل بودو پدر خونی او هم در موسسه‌های روسپی گری فعالیت می‌کرد. این نوجوان در کشمکش‌هایی گرفتار می‌شود که پس از وقوع یک قتل در کلاس درسش اتفاق می‌افتد. با شروع قسمت ۳۴ از این سریال یو در شبکه‌ای دیگر در نقش متفاوتی ظاهر شد که آن سریال در سال ۲۰۰۹ برترین سریال کره‌ای سال شناخته شد. نام این سریالQueen Seondeokبود. از ۴ سال پیش که او سنین نوجوانی خود را پشت سر گذاشت در نقش‌های اصلی دیده شد. سال ۲۰۱۰ بود که او در نقش Baek-hyun و در سریال Master of Study بازی کرد. این سریال برپایهٔ داستان مصور ژاپنی به اسم Dragon Zakuraبوده و داستانش دربارهٔ وکیل مصمی است که معلم یک مدرسه ناموفق می‌شود و برای نجات مدرسه از منحل شدن، کلاس ویژه‌ای را از پنج دانش اموز که جزء بدترینهای مدرسه هستند تشکیل می‌دهد تا آنهارا برای رفتن به بهترین دانشگاههای کشور تعلیم دهد.

او قبلاً در موزیک ویدئویی از تی-آرا با نام "Lies"هم بازی کرد که در این کار بازیگر سریالMaster of Study'یعنی Park Ji-yeonهمراه او بود. هم چنین اودر موزیک ویدیوی "Like The Stars" که کار مشترک The One و Taeyeon از سونوشیده بود، شرکت کرد. این موزیک ویدیو ۱۷ نوامبر سال ۲۰۱۰ منتشر شد.Flames of Desire فیلمی بود که یو سئونگ را به بازی در نقش‌های بزرگتر دعوت کرد. یو در این فیلم نسل دوم از یک خاندان ثروتمند راایفا می‌کرد که بی علاقه به جنگ جانشینی در میان وابستگان خود بود و در سن ۲۱ سالگی ازدواج کرد.

همینطور، در سال ۲۰۱۰ سئونگ هو با IU آهنگی "Believe In Love" خواندند که برای برنامهٔ خیریهٔ معروف کره‌ای Love Request بود. سئونگ هو آنها در این برنامه به محله‌های فقیر نشین در هند رفتند و از نزدیک شاهد شرایطــ سخت زندگیشان بودند..

در سال ۲۰۱۱ او تحت تعلیم لی جائه هیون برای آموزش‌های رزمی قرار گرفت و برای بازی درWarrior Baek Dong-soo"فنون شمشیر زنی خود را به اجرا گذاشت. این فیلم در ژانر اکشن اکران شد..لیفی مرغی در جنگل مجموعه‌ای بود که به صورت کاست در اختیار کودکان قرار گرفت. این مجموعه برگرفته از رمانی به قلمهوانگ سان-می بود که پرفروش ترین انیمه‌های کره‌ای با اقتباس از آن ساخته شد. داستان این رمان به گونه‌ای بود که به نوعی ماجرای جوجه اردک زشت را تداعی می‌کرد. یوسئونگ هو در این مجموعه به صدا پیشگی پرداخت. Blind فیلمی دیگر بود که یو در آن نقش یک پسر پستچی را بازی کرد که در ماجرای زندگی یک افسر اسبق پلیس که حالا نابینا شده است سهیم گردیده.در سال ۲۰۱۲ یوسئونگ اولین تجربهٔ نقش اولی خود را با بازی در درام Operation Proposal به دست آورد. این درام بازسازی شدهٔ یک سریال ژاپنی بود و روایتگری جوانی را برعهده داشت که در ورزش بیس بال فعالیت داشته. او هرگز نتوانسته بود که در کودکی عشق خود را به همبازی خود ابراز کند از این رو حالا مجبور بود تا به سفر درزمان بپردازد و با بازگشت به قدیم این محبت را ابراز نماید تا معشوقه اش را در جوانی از دست ندهد.در آگوست سال ۲۰۱۲، سئونگ هو نقش پادشاه بهشت را در سریال تاریخی Arang and the Magistrate در کنار لی جونگی و شین مین آه بازی کرد. این سریال تاریخی بر پایهٔ باورها و اعتقادات سنتی دربارهٔ Arang هست که در آن به طور ناعادلانه کشته می‌شود و برای افشای حقیقت مرگش به صورت یک روح یازمیگردد.

در اکتبر سال ۲۰۱۲، سئونگ هو نقش کانگ هیون جون(Harry Borrsion) را در سریال Missing You بازی کرد. بازیگران دیگر این سریال پارک یوچون و یون ایون‌های بودند. داستان دربارهٔ Soo-yeon و Jung-woo دو عاشق و معشوق دبیرستانی بود که در یک ماجرای هولناک از هم جدا می‌شوند و این ماجرا تا زمان بزرگسالی هم ادامه پیدا می‌کند. تا چند سال بعد که بازرس Jung-woo که احساس گناه می‌کند ناامیدانه به دنبال Soo-yeon می‌گردد. ولی وقتی به طور اتفاقی با او روبه رو می‌شود، Soo-yeon دیگر آن Soo-yeonسابق نبود و هویت جدیدی برای خودش دست و پا کرده بود.

جالب است بدانید که در مطبوعات به دلیل شباهت یو سئونگ به  So Ji-subبه او لقب سوجی کوچک را داده‌اند. این دو در سال‌های ۲۰۰۸ و ۲۰۱۳ دو موزیک ویدئو را با همکاری یک دیگر منتشر کردند. این دو موزیک ویدئو به ترتیب با نام هایLonely Life وEraserهستند.لازم به ذکر است که یوسئونگ در ۹ آوریل ۲۰۱۳ سفرنامه‌ای از خود با نام Travel Letter, Spring Snow, And... منتشر کرد که عکس‌های آن توسط بوری عکاس معروف کره گرفته شده است. این عکس‌ها آخرین پروژهٔ حرفه‌ای بوری پیش از مرگش محسوب می‌شود.


زندگی شخصی
یوسئونگ پس از فارغ‌التحصیلی از دبیرستان گویانگ، از دانشگاه‌های معتبر کره پذیرش شد. اما او از رفتن به دانشگاه چشم پوشی کرد چرا که معتقد بود در آن دوره بیشتر باید به حرفهٔ اصلی خود بپردازد و تا زمانی که به رشتهٔ تحصیلی خاصی علاقه‌مند نشده نباید به دانشگاه برود. در میان انتقادهایی که به این تصمیم یو وارد شد اما طرز تفکر وی اندیشه‌های مثبتی را در ذهن دانشجویان مشهور و با سابقهٔ دانشگاه‌های کره ایجاد کرد. ۵ مارچ ۲۰۱۳، سئونگ هو به خدمت سربازی رفت و به مدت پنج هفته آموزشهای پایه را گذراند و به عنوان یک سرباز وظیفه باید ۲۱ ماه را در ارتش فعالیت کند. اگرچه که دسامبر سال ۲۰۱۲ خبر داده شد که سئونگ هو برنامه ریزی کرده که بعد از اتمام سریال Missing You به سربازی برود ولی تا قطعی شدن ماجرا، خبر رفتنش را به طور رسمی اعلام نکرده بود. سئونگ هو گفت که دوست دارد مثل یک سرباز معمولی انجام وظیفه کند نه به عنوان "سربازهنرمند" و برای همین برای آژانس رسانه‌ای وزارت دفاع درخواستی نفرستاده بود..

 

Filmography
2002     The Way Home   
2003     Happy Ero Christmas    
2004     Don't Tell Papa  
2006     Heart Is...  
2008     Unforgettable
2009     Astro Boy
City of Fathers     2009    
4th Period Mystery     2009    
2011     Leafie, A Hen into the Wild 
Blind     2011    
2012     Fragments of Sweet Memories
2015     Joseon Magician 
2016     Seondal: The Man Who Sells the River  


Television series
2000     Daddy Fish   
2001     MBC Best Theater "Boys Don't Cry"
MBC Best Theater "It Happened in the Parking Lot"     2001    
2003     MBC Best Theater "All That Ramen"
MBC Best Theater "Winter Bird's Dream"     2003    
Love Letter     2003    
2004     MBC Best Theater "Hi, Clementine"
Sweet Buns     2004    
Immortal Admiral Yi Sun-sin     2004    
Precious Family     2004    
2005     Sad Love Story   
Magic Warriors Mir & Gaon     2005    
2006     Alien Sam    
2007     The King and I  
The Legend     2007    
2009     Queen Seondeok  
You're Beautiful     2009    
2010     Master of Study    
Flames of Desire     2010    
2011     Warrior Baek Dong-soo    
2012     Operation Proposal  
Arang and the Magistrate     2012   
Missing You     2012   
2013     Studying Humans    
2015     Imaginary Cat  
2016     Remember - War of the Son
2017     Ruler: Master of the Mask    

رمز فایل فشرده

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:



{vote}
0
رتبه این صفحه
امتیاز دهید
به کافی نت IR
امتیاز دهید