لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [مشاهده تمام لینک ها]

Pot Player Download
1398 Calendar Wallpaper

بیوگرافی کیم آه جونگ +عکس

نام اصلی : کیم آه جونگ / Kim Ah-joong / 김아중
زمینه فعالیت : بازیگر، مدل، خواننده
تاریخ تولد : ۱۶ اکتبر ۱۹۸۲
محل تولد : سئول
ملیت : کره جنوبی
نام های دیگر : Kim Ah-jung

 

زندگینامه

کیم آه جونگ (یا کیم آ جونگ) (زاده ۱۶ اکتبر ۱۹۸۲) یک بازیگر فیلم و سریال سبک درام، رمانس و مدل کره‌ای است.کیم آه جونگ یک بازیگر/مدل/خوانندهٔ معروف کره ایست که به وسیله بازی در فیلم‌ها و تبلیغات تجاری بسیارش، معروف شده‌است. معروف‌ترین کار وی، نقشش به عنوان دختری چاق(هان نا) در فیلم بسیار موفق و کمدی زیبای ۲۰۰ پوندی در سال ۲۰۰۶ بود که در این فیلم، هان نا تمام بدنش را بوسیله عمل جراحی تغییر داد تا بتواند خواننده پاپ شود. برای بازی خوبش در فیلم زیبای ۲۰۰ پوندی، جایزه بهترین بازیگر زن در سال ۲۰۰۷ در جشنواره گرند بل را از آن خود کرد.
در ادامه آن، وی در چند سریال تلویزیونی دیگر از جمله دستهٔ عجیب ساخته شده در سال ۲۰۰۷ بوسیله شبکه کی بی اس، شرکت کرد و همچنان به اجرای تبلیغات تجاری خود ادامه داد.او آهنگ‌هایی نیز شامل دختر زیبا و ماریا خوانده‌است. کیم همچنان یکی از بهترین مدل‌های تبلیغاتی کره جنوبی است.

 

Filmography
2005     When Romance Meets Destiny
2006     Pounds Beauty
2009     Present
2010     Foxy Festival
2011     Amazing
2012     My PS Partner
2013     Catch Me
2017     The King


Television
2004     Love Survival
2004     Emperor of the Sea
2005     Our Attitude to Prepare Parting
2005     Bizarre Bunch
2008     On Air
2009     The Accidental Couple
2010     Strong Heart
2011     Sign
2014     Punch
2015     Healing Camp, Aren't You Happy
2016     Wanted


لطفا رای دهید !
(3 رای 5 از 5)

در صورتی که با استخراج فایل فشرده با مشکل مواجه شدید جدیدترین نسخه برنامه WinRAR را نصب کنید. لازم به ذکر است پسورد کلیه فایل های فشرده شده www.coffe-net.ir با حروف کوچک می باشد.

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود