لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [مشاهده تمام لینک ها]



فایل استـور : افزونه حذف تبلیغات KMPlayer

عنوان برنامه : افزونه غیرفعال سازی تبلیغات KMPlayer به همراه آخرین نسخه پلایر
قیمت : 10,000 ریال
نوع فایل : ستاپ (نصب کننده)

توضیحات مختصر : یکی از مشکلات پلایر که واقعا خیلی وقت ها اعصاب کاربران را خصوصا در هنگام تماشا فیلم بهم میریزد تبلیغات کی ام پلایر است که به راحتی با مسدود سازی سرورهای این نرم افزار می توان تبلیغات را غیر فعال کرد . همراه نرم افزار یک فایل اجرایی کم حجم که کلیه سرورهای تبلیغات را غیر فعال می کند وجود دارد که تنها با اجرای آن می توانید از شر آن ها خلاص شوید !!



بیوگرافی جون جی هیون +عکس

نام اصلی : وانگ جی-هیون / 전지현 /Jun Ji-hyun
زمینه فعالیت : بازیگر
تاریخ تولد : ۳۰ اکتبر ۱۹۸۱
محل تولد : سئول
ملیت : کره جنوبی
نام های دیگر : Gianna Jun
سال‌های فعالیت : ۱۹۹۷ تاکنون
همسر : چویی جون هیوک (2012 حال)
فرزندان : 1

 

زندگینامه

جون جی-هیون متولد۳۰ اکتبر ۱۹۸۱ هنرپیشه اهل کشور کره جنوبی است. بیشتر شهرت وی به خاطر بازی در فیلم دختر گستاخ من است. از دیگر فیلم‌هایی که وی در آن نقش داشته است می‌توان به خون: آخرین خون‌آشام، تو از ستاره‌ها اومدی ، ترور و افسانه دریای آبی اشاره کرد.

 

Filmography
1999     White Valentine
2000     Il Mare
2001     My Sassy Girl
2003     The Uninvited
2004     Yeo Kyung-jin
2006     Daisy
2008     A Man Who Was Superman
2009     Blood: The Last Vampire
2011     Snow Flower and the Secret Fan
2012     The Thieves
2013     The Berlin File
2015     Assassination


Television
1997     The Season of Puberty    
1998     Inkigayo
Fascinate My Heart     1998
1999     Happy Together
2013     My Love from the Star
2016     The Legend of the Blue Sea

رمز فایل فشرده

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود