Coffee-net.ir

لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [آرشیو]

1399 Calendar Wallpaper

بیوگرافی چه جونگ آن +عکس

نام اصلی : جانگ جونگ آن / 채정안 / Chae Jung-an
تاریخ تولد : ۹ سپتامبر ۱۹۷۷
محل تولد : بوسان

ملیت : کره جنوبی
تحصیل : دانشگاه دنگگوک - تئاتر و فیلم
شغل : بازیگر، خواننده
سال‌های فعالیت : ۱۹۹۵ تاکنون

 

زندگینامه

چه جونگ آن متولد ۹ سپتامبر ۱۹۷۷ در بوسان بازیگر، خواننده اهل کره جنوبی است. او به دلیل بازی در سریال امپراتور دریا در ایران شناخته شده است.

Television drama
1996     Three Guys and Three Girls
1998     Panther of Kilimanjaro
Crush     1998
Paper Crane     1999
2001     Mina
Snowflakes     2001
2003     Run
Over the Green Fields     2003
2004     Emperor of the Sea
2007     The 1st Shop of Coffee Prince
2009     Cain and Abel
Hot Blood     2009
2010     Queen of Reversals
2013     When a Man Falls in Love
Drama Special "Your Noir"    2013
The Prime Minister and I     2013
2014     A New Leaf 
2015     Yong-pal
Ex-Girlfriend Club     2015
2016     Entertainer
2017     Man To Man

Filmography
1998     Amazing Men    
2003     Run 2 U
2004     Grandma's Adventure
2008     Hello, Schoolgirl
2014     Dad for Rent


لطفا رای دهید !
(11 رای 5 از 5)

telegram share

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود