Coffee-net.ir

لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [آرشیو]

1399 Calendar Wallpaper

بیوگرافی کیم یو جونگ +عکس

نام اصلی : کیم یو جونگ / Kim Yoo-jung / 김유정
تاریخ تولد : ۲۲ سپتامبر ۱۹۹۹
محل تولد : سئول، کره جنوبی
تحصیل : Hongik University Girls' High School
شغل : بازیگر
سال‌های فعالیت : ۲۰۰۳–تاکنون

 

زندگینامه

کیم یو جونگ  متولد ۲۲ سپتامبر ۱۹۹۹ یک بازیگر اهل کره جنوبی است. پس از اولین بازی خود، به عنوان یکی از بازیگران کره شناخته شد. بعدها کیم از نقش کودک به نقش‌های نوجوان روی آورد. او کارش را از مجموعه تلویزیونی دونگ یی افسانه خورشید و ماه ملکه می و مادر عصبانی شروع کرد.

حرفه
کیم یو جونگ در شهر سئول، کره جنوبی به دنیا آمد. استعداد بازیگری او در پنج سالگی کشف شد او در مسابقه‌ای که خواهر بزرگترش عضو بود شرکت کرد و جایزه محبوب‌ترین آدم را گرفت در حالی که جز اعضا (کاندیدها) نبود. او سرگرمی خودش در تبلیغات تلویزیونی برای یک بیسکویت محلی در سال ۲۰۰۳ آغاز کرد. بعداً بازی کردن را شروع کرد او در سال ۲۰۰۴ در فیلم DMZ بازی کرد. وی به بازی کردن ادامه داد تا در سینما ظاهر شود. وی در فیلم‌هایی مثل همدردی با خانم لیلی ون کیوس-همه چیز برای عشق تغیر کننده و هیا آن دیا بازی کرده. سال ۲۰۰۶ او بازی خود را در تلویزیون شروع کرد.

کیم به سرعت یکی از پرطرفدارترین بازیگران در کره جنوبی شد. در آن زمان او در کلاس پنجم (۱۱ساله) بود. کیم یو جونگ در Variety Show فعالیت بسیاری داشته است بخصوص در Inkigayo نقش بخصوصی دارد، او همچنین در تبلیغات گسترده Skin Food کرم سفید کننده پوست و ساعت Julius شرکت دارد. کیم در سریال اینترنتی (سریال کوتاه) Love Cell 1 و Love Cell 2 (سلول‌های عشق ۱ و ۲) بازی می‌کند.

 

Filmography
2004     DMZ       
2005     Sympathy for Lady Vengeance    
All for Love     2005    
2006     Forbidden Floor    
Lump Sugar     2006    
2007     Hwang Jin Yi         
Bank Attack     2007    
Rainbow Eyes     2007    
2008     The Chaser        
Unforgettable     2008    
2009     Haeundae      
Possessed     2009    
Paradise     2009    
2012     The Nutcracker in 3D
2013     Commitment     
2014     Thread of Lies     
Room 731     2014
2015     Circle of Atonement     
2017     Because I Love You 

   
Television series
2004     Freezing Point
2006     Thank You Life
A Teddy Bear's Smile     2006
Princess Hours     2006
My Beloved Sister     2006
2007     Belle    
Evasive Inquiry Agency     2007
New Heart     2007
2008     Iljimae   
Formidable Rivals     2008
Painter of the Wind     2008
2009     Cain and Abel   
Queen Seondeok     2009
Tamra, the Island     2009
Temptation of an Angel     2009
2010     Dong Yi 
Road No. 1     2010
Grudge: The Revolt of Gumiho    2010
Flames of Desire     2010
Pure Pumpkin Flower    2010
2011     Mom, I'm Sorry   
Gyebaek     2011
2012     Moon Embracing the Sun   
May Queen     2012
2013     Golden Rainbow
2014     The Dirge Singer
Secret Door     2014
2015     Angry Mom   
2016     Love in the Moonlight  


لطفا رای دهید !
(19 رای 5 از 5)

telegram share
نقل قول [مهساا]

ممنووووون از بیو گرافیتون من که عااااشق این دخترم ...ماهه بخدا..بین همسناش هم محبوبتر هم مشهور تر...عالیییه..
اگه جوایزیم که گرفته بزارین عالییییی میشه ..امید وارم همیشه انقد خوب بدرخشه

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود