Coffee-net.ir

لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [آرشیو]

1399 Calendar Wallpaper

بیوگرافی جو جونگ سوک

بیوگرافی جو جونگ سوک

نام اصلی : جو جونگ سوک / Jo Jung-suk / 조정석
تاریخ تولد :  ۲۶ دسامبر ۱۹۸۰ ‏
محل تولد : سئول، کره جنوبی
دیگر نام‌ها : Cho Jung-seok
تحصیل : Seoul Institute of the Arts - Theater
حرفه :  بازیگر
سال‌های فعالیت : 2004 تاکنون

 

زندگینامه

جو جونگ-سوک  Jo Jung-suk متولد ۲۶ دسامبر ۱۹۸۰یک هنرپیشه اهل کره جنوبی است.وی بازیگر فیلم‌هایی همچون معماری ۱۰۱ و مرد دونده بوده است. جونگ-سوک برنده جوایزی همچون جایزه ناقوس بزرگ بهترین بازیگر نقش مکمل در سال ۲۰۱۳ شده است.

Filmography
2012     Architecture 101    
Almost Che     2012
2013     The Face Reader  
2014     The Fatal Encounter  
My Love, My Bride     2014
2015     The Exclusive: Beat the Devil's Tattoo   
2016     Time Renegade   
My Annoying Brother     2016
2017     Drug King    


Television drama
2011     What's Up    
2012     The King 2 Hearts  
2013     You're the Best, Lee Soon-shin
2015     Oh My Ghostess
2016     Jealousy Incarnate 
The Legend of the Blue Sea     2016


لطفا رای دهید !
(14 رای 5 از 5)

telegram share

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود