لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [مشاهده تمام لینک ها]

Pot Player Download


فایل استـور : نرم افزار گرافیکی محاسبه وزن ایده آل

نرم افزار محاسبه وزن ایده آل عنوان برنامه : محاسبه گرافیکی شاخصه توده بدن BMI
قیمت : 1,000 تومان
نوع فایل : فایل اجرایی

در این مطلب یک برنامه فارسی و گرافیکی رو برای شما عزیزان آمده کردیم با نام BMI Calculator یک برنامه ساده و زیبا برای محاسبه وزن ایده آل بر اساس پارامترهای قد ، وزن و جنسیت . در واقع شما با استفاده از این برنامه می توانید میزان دقیق اضافه وزن و یا کمبود وزن خود مطلع شوید.

بیوگرافی کیم سو هیون +عکس

نام اصلی : کیم سو هیون / Kim So-hyun / 김소현
تاریخ تولد : ۴ ژوئن ۱۹۹۹
محل تولد : استرالیا
ملیت : کره جنوبی
پیشه : بازیگر
سال‌های فعالیت :  ۲۰۰۸-اکنون

 

زندگینامه

کیم سو-هیون (انگلیسی: Kim So-hyun زادهٔ ۴ ژوئن ۱۹۹۹) یک هنرپیشه و مدل اهل کره جنوبی است.از فیلم‌ها یا برنامه‌های تلویزیونی که وی در آن نقش داشته است می‌توان به افسانه خورشید و ماه و تو کیستی: مدرسه ۲۰۱۵ ومبارزه با ارواح وصدا تو میشنوم وعشق پاک اشاره کرد.

Filmography
2008     My Name Is Pity
2010     Man of Vendetta   
2011     Sin of a Family   
Spy Papa     2011
2012     I Am a King   
2013     Killer Toon    
2016     Pure Love   

The Last Princess     2016


Television series
2006     Drama City
2007     A Happy Woman   
Que Sera Sera     2007
2008     Hometown of Legends
2008     Child, Let's Go to Cheong Mountain
2009     Wife and Woman   
2009     Ja Myung Go   
2010     Birth of the Rich 
King of Baking, Kim Takgu     2010
2011     The Thorn Birds
The Duo     2011
2012     Moon Embracing the Sun   
Rooftop Prince     2012
young Crown Princess Hwa-yong     2012
Love Again     2012
Reckless Family     2012
Ma Boy     2012
2013     Missing You   
2013     Iris II: New Generation    
The Secret of Birth     2013   
I Can Hear Your Voice     2013
The Suspicious Housekeeper     2013
2014     Triangle  
Reset     2014
Drama Special "We All Cry Differently"     2014
2015     The Girl Who Sees Smells   
Who Are You: School     2015 
2016     Page Turner  
Hey Ghost, Let's Fight     2016
Guardian: The Lonely and Great God     2016
2017     Ruler: Master of the Mask   
While You Were Sleeping     2017

7 ستاره
لطفا رای دهید!

در صورتی که با استخراج فایل فشرده با مشکل مواجه شدید جدیدترین نسخه برنامه WinRAR را نصب کنید. لازم به ذکر است پسورد کلیه فایل های فشرده شده www.coffe-net.ir با حروف کوچک می باشد.

نقل قول [سارا]

ازش خوشم نمیاااد...خیلی نچسبه دختره...
بنظرم یوجونگ هم اجتماعی تره همم بازیش بهتره...

نقل قول [فاطمه]

در پاسخ به نظر بعضی ها باید بگم هم قدش از یوجونگ بلند تره و هم بازیش بهتره هم نقش های اصلی زیادتری نسبت به یوجونگ بهش میدن و هم در سال 2016 زیباترین زن جهان شده و هم با بازیگرای معروف تری بازی کرده و هم کمپانی که توش کار میکنه از کمپانی ای که یوجونگ توش کار میکنه صد برابر بهتره که اینم بگم که با گروه های معروفی مثه اکسو همکاری داشته و در موزیک ویدیو گروه بوی فرند به عنوان نقش اصلی حضور داشته و هزار و یک جایزه دریافت کرده و دسته کم در سال دو کار داره و یو جونگ با اون قیافه مسخرش و خنده تصنعیش در مقابل بازیگر خبره و معروف و دوست داشتنی مثله سو هیون، گربه ای بیش نیس....

نقل قول [فاطمه]

{text}باشه بابا سوهیونو دادیم به تو .نمیخواد اینقدر یوجانگو فوش بدی.......اونی هم که سوهیونو بعنوان زیباترین زن معرفی کرده یاخیلی اسکل بوده یا یه تختش کم بوده.

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود