لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [مشاهده تمام لینک ها]



فایل استـور : افزونه حذف تبلیغات KMPlayer

عنوان برنامه : افزونه غیرفعال سازی تبلیغات KMPlayer به همراه آخرین نسخه پلایر
قیمت : 10,000 ریال
نوع فایل : ستاپ (نصب کننده)

توضیحات مختصر : یکی از مشکلات پلایر که واقعا خیلی وقت ها اعصاب کاربران را خصوصا در هنگام تماشا فیلم بهم میریزد تبلیغات کی ام پلایر است که به راحتی با مسدود سازی سرورهای این نرم افزار می توان تبلیغات را غیر فعال کرد . همراه نرم افزار یک فایل اجرایی کم حجم که کلیه سرورهای تبلیغات را غیر فعال می کند وجود دارد که تنها با اجرای آن می توانید از شر آن ها خلاص شوید !!



بیوگرافی یون سو هی +عکس

نام اصلی  : 윤소희 / یون سو هی/ Yoon So Hee
تاریخ تولد : 1993  مه 07
محل تولد: اشتوتگارت، آلمان
قد: 168cm - وزن: 48kg
علامت ستاره: برج ثور
حرفه: بازیگر
سال های فعالیت : 2013 تاکنون

 

زندگینامه

یون سو هی متولد 7 مه 1993 در کشور آلمان یک بازیگر فیلم و سریال کره‌ای است.او فعالیت خود را در سال 2013 با بازی در سریال تاریخی The Blade and Petal شروع کرد.

 

Filmography
2015     Salut d'Amour  
2016     Life Risking Romance  


Television dramas
2013     The Blade and Petal      
Drama Festival "Surviving in Africa     2013    
Let's Eat     2013    
2014     Love in Memory 2 - Dad's Notes    
Wild Chives and Soy Bean Soup: 12 Years Reunion     2014    
Big Man     2014    
Marriage, Not Dating     2014    
Secret Door     2014
2015     Beloved Eun-dong        
2016     Memory       
Bong Soon - a Cyborg in Love     2016
After The Show Ends     2016    
The Day After We Broke Up     2016    
2017     Queen of the Ring  
Ruler: Master of the Mask     2017    

رمز فایل فشرده

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود