لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [آرشیو]

1398 Calendar Wallpaper

بیوگرافی یون سو هی +عکس

نام اصلی  : 윤소희 / یون سو هی/ Yoon So Hee
تاریخ تولد : 1993  مه 07
محل تولد: اشتوتگارت، آلمان
قد: 168cm - وزن: 48kg
علامت ستاره: برج ثور
حرفه: بازیگر
سال های فعالیت : 2013 تاکنون

 

زندگینامه

یون سو هی متولد 7 مه 1993 در کشور آلمان یک بازیگر فیلم و سریال کره‌ای است.او فعالیت خود را در سال 2013 با بازی در سریال تاریخی The Blade and Petal شروع کرد.

 

Filmography
2015     Salut d'Amour  
2016     Life Risking Romance  


Television dramas
2013     The Blade and Petal      
Drama Festival "Surviving in Africa     2013    
Let's Eat     2013    
2014     Love in Memory 2 - Dad's Notes    
Wild Chives and Soy Bean Soup: 12 Years Reunion     2014    
Big Man     2014    
Marriage, Not Dating     2014    
Secret Door     2014
2015     Beloved Eun-dong        
2016     Memory       
Bong Soon - a Cyborg in Love     2016
After The Show Ends     2016    
The Day After We Broke Up     2016    
2017     Queen of the Ring  
Ruler: Master of the Mask     2017    


لطفا رای دهید !
(3 رای 4 از 5)

در صورتی که با استخراج فایل فشرده با مشکل مواجه شدید جدیدترین نسخه برنامه WinRAR را نصب کنید. لازم به ذکر است پسورد کلیه فایل های فشرده شده www.coffe-net.ir با حروف کوچک می باشد.

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود