لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [مشاهده تمام لینک ها]



فایل استـور : دیکشنری لانگمن 6 برای BlueDict

دانلود دیکشنری آفلاین لانگمن 6 عنوان برنامه : دیکشنری لانگمن 6 برای BlueDict
قیمت : 2900 تومان
نوع فایل : فایل mmd و mdx برای BlueDict

دانلود مجموعه کامل دیکشنری لانگمن 6 اندروید به همراه کلیه فایل های صوتی در این مطلب ویرایش جدید دیکشنری قدرتمند و کامل لانگمن Longman Dictionary of Contemporary English, 6th به صوت کامل به همراه فایل های صوتی را آماده کردیم که می توانید به آن را به آرشیو دیکشنری های برنامه محبوب BlueDict خود اضافه کنید. [اگر هنوز با دیکشنری BlueDict آشنا نیستید اینجا کلیک کنید...]

 این دیکشنری به همراه کلیه فایل های صوتی با قابلیت تلفظ کلیه لغات و مثال ها با لهجه های آمریکایی و بریتانیایی است.
Longman Dictionary of Contemporary English 6th Edition



بیوگرافی کانگ سورا +عکس

نام اصلی: کانگ سورا / 강소라 / Kang So-Ra
تاریخ تولد : 18 فوریه 1993
محل تولد : سئول .کره جنوبی
حرفه : بازیگر
سال های فعالیت : 2009 تاکنون

 

زندگینامه

کانگ سورا متولد 18 فوریه 1993 بازیگر اهل کره جنوبی است وی از سال 2008 تاکنون مشغول فعالیت می باشد.

 

Filmography
2009     4th Period Mystery 
Kwang-tae's Basic Story     2009
2011     Sunny   
2012     Brave  
2013     My Paparotti   
Cheer Up, Mr. Lee     2013
2017     Uhm Bok-dong    


Television series
2010     Rude Miss Young-ae season 7 
Dr. Champ     2010
Rude Miss Young-ae season 8     2010
2011     The Women of Our Home   
2012     Dream High 2   
2013     Ugly Alert   
Rude Miss Young-ae season 12     2013
2014     Doctor Stranger  
Misaeng       tvN
2015     Warm and Cozy  
2016     My Lawyer, Mr. Jo 

رمز فایل فشرده

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود