لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [مشاهده تمام لینک ها]



فایل استـور : پروژه افترافکت Magazine Promo

پروژه افترافکت Magazine Promo

پروژه افترافکت Magazine Promo به همراه فیلم آموزشی در ادامه پروژه های آماده افترافکت اینبار پروژه بسیار زیبای Magazine Promo آماده کردیم که تصاویر شما را با شکل و شمایلی زیبا شبیه مجله و با کیفیت HD Resolution (1280×720p) نمایش میدهد. فایل پروژه بر روی افترافکت After Effects CS4 به بالا قابل اجرا می باشد. ضمن اینکه فیلم آموزشی نحوه استفاده نیز در فایل فشرده وجود دارد. هیچگونه پلاگینی نیاز ندارد و براحتی توسط شما قابل ویرایش می باشد.


بیوگرافی شین سه کیونگ +عکس

نام اصلی : شین سه کیونگ / Shin Se-kyung / 신세경
تاریخ تولد : 29 جولای 1990
محل تولد : سئول
ملیت : کره جنوبی
پیشه : بازیگر . خواننده
سال های فعالیت : 1998 تاکنون

 

زندگینامه

شین سه کیونگ متولد 29 جولای 1990 بازیگر و خواننده اهل کره جنوبی است. او بازیگری را از دوران کودکی و در سن 8 سالگی آغاز کرد  و در سال 2009 با بازی در فیلم ضربه بلا به موفقیت دست یافت از آن زمان او در فیلم های ادراک (2011) ستاره دار، R2B: بازگشت به پایگاه (2012) و Tazza: کارت های پنهان (2014)، و همچنین در مجموعه تلویزیونی درخت عمیق و ریشه دار (2011)، دختری که می بیند(2015 ) و شش پرواز اژدها (2015-2016) بازی کرده است.

 

Filmography
2004     My Little Bride   
2006     Cinderella       
2009     Five Senses of Eros
2010     Acoustic 
2011     Hindsight       
2012     R2B: Return to Base      
2014     Tazza: The Hidden Card  

   
Television series
2004     The Land   
2009     Queen Seondeok  
High Kick Through the Roof      MBC
2011     Deep Rooted Tree
2012     High Kick: Revenge of the Short Legged
Fashion King     2012
My Husband Got a Family     2012
2013     When a Man Falls in Love
2014     Blade Man 
2015     The Girl Who Sees Smells
2016     Six Flying Dragons  
2017     Bride of the Water God 

رمز فایل فشرده

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود