لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [مشاهده تمام لینک ها]



فایل استـور : قالب بسیار زیبا هنرمند 2017

قالب فوق العاده زیبا 2017 عنوان برنامه : قالب بسیار زیبا هنرمند 2017
قیمت : 22,000 تومان
نوع فایل : سورس قالب

دراین مطلب قالب بسیار زیبا و فوق العاده رو برای شما عزیزان آماده کردیم ، که در هیچ سایتی تاکنون منتشر نشده است. افکت های جذاب با تکنولوژی Bootstrap و کتابخانه های جی کوئری زیبایی خاصی را به این قالب بخشیده است. این قالب بیشتر مناسب صفحات معرفی هنرمندان ، صفحات شخصی ، صفحات معرفی یک محصول خاص مانند بازی ، ترانه ، برنامه می باشد. تصاویر بکار برده شده در این قالب (احسان خواجه امیری) تنها جهت معرفی قالب می باشد . لذا این هنرمند اینگونه صفحه ای با طرح قالب ما ندارد. دمو و توضیحات بیشتر را در ادامه مطلب دنبال کنید...



بیوگرافی سو ئه +عکس

نام اصلی : پارک سو ئه / Park Soo-ae / 박수애
زمینه فعالیت : بازیگر درام، رمانس
تاریخ تولد : ۲۵ ژوئیهٔ ۱۹۷۹‏
محل تولد : بوسان، کره جنوبی
نام های دیگر :  Su Ae
کمپانی : Star J Entertainment
ملیت : کره جنوبی
سال‌های فعالیت :  ۲۰۰۲ تاکنون

 

زندگینامه

پارک سو ئه متولد ۲۵ جولای ۱۹۷۹ در کره‌جنوبی بازیگر سینما و تلویزیون کره‌ جنوبی است که بیشتر به‌خاطر بازی در نقش «بانو جانگ‌هوا» در درام تاریخی امپراتور دریا نامدار گشته است. مهارت سو ئه در اجرای نقش‌های پر سوز و گداز موجب شده است که لقب «ملکهٔ اشک‌ها» برازنده‌اش باشد. او همچنین به داشتن صدایی رسا و محکم و چهره‌ای سرد و خنثی معروف است.

او بازیگری را از سال ۲۰۰۲ آغاز کرد و با بازی در نقش اول سریال تلویزیونی «نامه عاشقانه» در سال ۲۰۰۳ به شهرت رسید. شباهت چهره سو ئه به جئونگ یون‌های (بازیگر معروف دهه ۸۰) موجب شده تا به «جئونگ یون‌های کوچولو» (리틀 정윤희) معروف شود.

زندگی شخصی
سو ئه از مدرسه ابتدایی کو آم فارغ‌التحصیل شده، بعد به مدرسه راهنمایی دانگ کوک رفته و آنگاه وارد دبیرستان بازرگانی کیونگ-کی شد. او به‌دلیل فقر خانواده‌اش به دانشگاه نرفت.

 

Filmography
2004     A Family  
2005     Wedding Campaign
2006     Once in a Summer
2008     Sunny
2009     The Sword with No Name
2010     Midnight FM
2013     The Flu
2016     Take Off 2


Television
1999     School 2
2002     MBC Best Theater: One Sided Love
The Maengs' Golden Era     2002
2003     Love Letter
Merry Go Round     2003 
2004     April Kiss
Emperor of the Sea     2004
2007     Two Outs in the Ninth Inning
2010     Athena: Goddess of War
2011     A Thousand Days' Promise
2012     Love For Everyone: The Plan
2013     Queen of Ambition
2015     Mask
2016     Sweet Stranger and Me

رمز فایل فشرده

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود