Coffee-net.ir

لینک های جالب و خواندنی از سراسر وب  [آرشیو]

1399 Calendar Wallpaper

بیوگرافی دانی ین

نام اصلی : دانی ین Donnie Yen
تاریخ تولد : ۲۷ جولای ۱۹۶۳
محل تولد : گوانگ‌ژو
ملیت  : هنگ کنگی
حرفه : هنرپیشه، رزمی کار، کارگردان و تهیه‌کننده
سال‌های فعالیت : ۱۹۸۳ تاکنون
همسر : زینک سی لئونگ (1993–1995) - کیسی وانگ (2003 حال)

 

زندگینامه

دونی ین متولد ۲۷ ژوئیه ۱۹۶۳ هنرپیشه، کارگردان، تهیه کننده و قهرمان ووشوی جهان است.دانی ین استاد هنرهای رزمی است. او در رشته های کاراته، بوکس، کیک بوکس، جودو، جوجیتسو، موای تای، وینگ چون، تکواندو، هاپکیدو، جیت کان دو و ووشو کار کرده است.از فیلم‌های معروف او می‌توان به قفس ببر، مردی به نام ایپ، شوالیه‌های شانگهای، نبرد نهایی و اژدها (2011) اشاره کرد.


اوایل زندگی
مادر ین ووشو کار سبک Wudangquan (هنرهای رزمی درونی) و استاد بزرگ تای چی و پدرش سردبیر یک روزنامه بود. ین در گوانگژو، گوانگدونگ، چین متولد شد.هنگامی که او دو ساله بود خانواده اش به هنگ کنگ رفتند و زمانی که 11 ساله بود به امریکا (ماساچوست) رفتند. او یک خواهر کوچکتر به نام کریس دارد که یک هنرمند رزمی کار و بازیگر است و در سال 2007 در فیلم Adventures of Johnny Tao: Rock Around the Drago ظاهر شد.

در سنین جوانی زیر نظر مادرش شروع به یادگیری هنرهای رزمی توسعه یافته کرد و سبک های مختلفی از جمله تای چی و دیگر هنرهای رزمی چینی سنتی را فرا گرفت سپس به یادگیری کاراته پرداخت.ین تمرین ووشو را به طور جدی در سن چهارده سالگی بعد از ترک تحصیل شروع کرد.پدر و مادرش نگران محیط زندگی دانی بودند او زمان زیادی را در منطقه جنگی بوستون بود آنها بوستون را برای زندگی پسرشان مناسب ندانسته و دانی را برای گذراندن یک دوره دوساله به پکن فرستادند تا در آکادمی آموزش ووشو زیر نظر اساتید برتر در کنار دوره دوساله تیم ووشو آموزش ببیند . پیش از آن ین از مدرسه اخراج شده بود !

او پس از آموزش تا مرحله عالی در ووشو ، سبک های دیگری همچون : تای چی ، کونگ فو ، وینگ چون ، کیک بوکس ، جوجیتسو و تکواندو را هم تا حد عالی آموخت و وارد دنیای هنرپیشگی شد و پله های پیشرفت را به سرعت طی کرد.ین تکواندو را در حدود 16 سالگی آغاز کرد.خانواده او همچنین نوازنده بودند، مادر او یک سوپرانو است. پدرش علاوه بر اینکه یک معلم هنرهای رزمی بود، یک ویولونیست هم بود. از سن جوانی توسط پدر ومادرش در زمینه موسیقی هم آموزش دید. او همچنین رقص های هیپ پاپ و برک دنس را می داند.

Filmography
1983     Shaolin Drunkard
1983     Stuntman
1984     Drunken Tai Chi
1985     Mismatched Couples
1988     Tiger Cage
1989     the Line of Duty 4: Witness
1990     Tiger Cage 2
1991     Holy Virgin vs. the Evil Dead
1991     Crystal Hunt
1992     Cheetah on Fire
1992     Once Upon a Time in China II
1992     New Dragon Gate Inn
1993     Iron Monkey        
1993     Butterfly and Sword
1993     Hero Among Heroes        
1994     Wing Chun
1994     Circus Kid    
1995     Iron Monkey 2
1995     The Saint of Gamblers
1996     Satan Returns
1997     Legend of the Wolf
1997     High Voltage
1997     Black Rose 2
1998     Ballistic Kiss
1998     Shanghai Affairs
1999     City of Darkness
1999     Moonlight Express
2000     Highlander: Endgame
2001     The Princess Blade
2002     Blade II
2002     Hero
2003     Shanghai Knights
2003     The Twins Effect
2004     The Twins Effect II
2004     Protege de la Rose Noire
2004     Love on the Rocks
2005     SPL: Sha Po Lang
2005     Seven Swords
2006     Stormbreaker
2006     Dragon Tiger Gate
2007     Flash Point
2008     An Empress and the Warriors
2008     Painted Skin    
2008     Ip Man
2009     All's Well, Ends Well    
2009     The Founding of a Republic    
2009     Bodyguards and Assassins
2010     14 Blades
2010     Ip Man 2
2011     Legend of the Fist: The Return of Chen Zhen
2011     All's Well, Ends Well
2011     The Lost Bladesman
2011     Wu Xia
2012     All's Well, Ends Well
2013     Together
2013     Special ID
2014     Golden Chicken 3
2014     The Monkey King
2014     Iceman
2014     Kung Fu Jungle
2015     An Inspector Calls
2015     Ip Man 3
2016     Crouching Tiger, Hidden Dragon: Sword of Destiny
2016     Rogue One: A Star Wars Story
2017      XXX: Return of Xander Cage
Chasing the Dragon     2017
2018     Gong Shou Dao
2018     Big Brother
2018     Iceman: The Time Traveller
2018     Master Z: Ip Man Legacy
2019     Enter the Fat Dragon
2019     Ip Man 4
2020     Mulan
2020     Raging Fire
2021     Sleeping Dogs


لطفا رای دهید !
(12 رای 5 از 5)

telegram share
نقل قول [ALY]

دانی ین قوی ترین رزمی کار جهانه البته بعد از جت لی

نام شما:
رایـانـامه:
متـن نظر:
کد امنیتی:
عکس خوانده نمی شود